Hvordan å vokse et Cherimoya tre

February 19

Hvordan å vokse et Cherimoya tre

Innfødt til Latin-Amerika, cherimoyas vokse som store busker eller trær i bare varmeste i USA i Sør Florida og California. Treet er grønn, nådde et gjennomsnitt på 20 fot høye. "Cherimoya" frukt er rundt 4 til 6 inches i diameter og lys grønn med store, nær skalaer som overlapper. Indre kjøttet av frukt er hvit med en noe custardlike tekstur. Smaken er beskrevet som en kombinasjon av ananas, papaya og banan. Riktig beskåret og befruktet, kan cherimoya trær bære alt fra 25 til mer enn 100 frukt per år.

Instruksjoner

•Velg unge, friske trær rundt 3 til 4 fot høye fra en anerkjente barnehager. Velg kjent ulike podet til en sterk rot lager.

•Dig hull 20 til 24 inches bredt og så dypt som rot ballen på treet i jord som drenerer godt i et område med full sol. Berike jord i hullet og utgravde jord med organisk materiale, som kompost eller jordsmonnet.

•Plasser treet i midten av hullet og etterfylle hullet med utgravde jord. Tamp jorda fast rundt roten ballen til å fjerne eventuelle luftlommer. Sted cherimoya trær 25 til 30 fot fra hverandre, ifølge Purdue University, å tillate lett pollinering, beskjæring og høsting.

•Et jorden rundt treet grundig. Bruke en 3 - til 4-tommers lag mulch rundt treet for å opprettholde riktig jordfuktighet. Vann hvert tre hver 15 til 20 dager før det blir etablert, holde jorda fuktig, men ikke våt. Ikke vann vinteren og tillate treet til å gå sovende for rundt tre til fire måneder.

•Prune trær hvert fall for å holde størrelsen på treet små og lette lett hånd pollinerende. Fjerne svake greiner, suckers og lavere grener for å gi en klar stammen og en åpen baldakin for å tillate lys og luft kan sirkulere.

•Pollinate "Cherimoya" blomster hver midtsommer hånd for å øke avlinger. Samle pollen fra blomster i mannlige blomstrende fasen og støv kvinnelige blomster med pollen med en liten kunstners pensel. Gjenta hånd pollinering prosessen hver tre-fire dager i løpet av blomstrende sesongen.

•Fertilize unge cherimoya trær med rundt 2 oz med god kvalitet 8-8-8 gjødsel hver måned i vekstsesongen. Tilsett 1 oz hvert år til fabrikken produserer frukt. Gjødsle modne trær med £ 1 av gjødsel for hver tomme av stammen i vekstsesongen.

•Harvest frukt fra modne trær når frukt er full vokst, begynner å gul sightly og er fortsatt fast. For å teste for modenhet, prøve skjelver frukt og lytte for løs frø inni, er som indikerer frukten moden. Spis "Cherimoya" frukt innen to dager etter plukker å bevarer friskheten og smaken av frukt.

Tips og advarsler

  • Ifølge "Alle om og subtropiske sitrusfrukter," cherimoya kan vokse fra frø, men kan produsere frukt av variabel kvalitet.