Hvordan å vokse et Catha steinsopp tre

August 16

Catha steinsopp treet, ofte kalt et "khat" eller "qat" tre, er en klatrer. Med andre ord, vokser den som et vintre. Når du vokser Catha steinsopp trær, må du plante dem i riktig forhold for spiring, så transplantasjon det nær en vegg og overvåke vintreet-lignende treet for uregelmessig vekst som det spirer. Khat trær trenger spesiell omsorg og oppmerksomhet å vokse stor og sterk, men når de når modenhet de relativt lite vedlikehold planter.

Instruksjoner

•Dig 2-tommers dype hull i godt drenert vermikulitt eller hagebruk sand. Velg et sted som mottar full sol. En moden Chatha steinsopp treet foretrekker delvis skygge, men nye planter vokse godt i full sol de første ukene.

•Plasser tre til fem frø i hullet. Hvis du bruker bare ett frø, kan du finne at dette enkelt frøet ikke spire. Det er best å plante frø i klynger.

•Mist jord med en sprayflaske når bakken er helt tørre. Khat trær kan overleve tørre forhold, men jord skal aldri få helt tørket ut. Vanligvis trenger du bare å tåke jord hver tre dager for å beholde liten jordfuktighet.

•Dig opp seedlings etter at de har spiret og nådd 2 til 4 inches høy. Dette tar vanligvis to til tre uker.

•Replant seedlings ønsket hage beliggenhet ikke mindre enn 1 tomme fra et fencepost eller solid tre. Khat trær vokser større og sunnere med nærliggende strukturer å klamre seg til når de vokser. Det er lettere å spire og vann frø i en åpen hage plasseringen, men en frøplante finnes i nærheten av et gjerde, vegg eller andre høy-objektet til å fortsette å vokse.

•Et bakken når det blir tørr. Etter spiring og første spirende fungerer en liten bi-ukentlige vanning godt; fin misting er ikke lenger nødvendig.

•Prune bare hvis anlegget begynner å fylle nærliggende hagebruk. Catha steinsopp trær trenger ikke utformingen eller beskjæring for bud vekst; Beskjæring er rent kosmetisk for khat planter.

•Gå khat grener som nødvendig og knyt dem på plass med hyssing. Som treet modnes, er sin stilkene fortsatt veldig smidig og lett formet. Etter et år eller to, greiner vintreet-lignende vil naturligvis øke i hvilken retning du har trent dem til å vokse med hyssing.