Hvordan å vokse et århundre Cactus fra en pott

January 2

Agave Americana er en ørken plante med spiny blader som er kjent som en tallet kaktus, selv om det faktisk tilhører agave familien. Det stammer fra Mexico, men gartnere over hele verden dyrke den tallet kaktusen som en dekorativ plante. Bladene av tallet planten kan nå en høyde på 7 feet inne vill, men dette anlegget også vokser i en beholder.

Instruksjoner

•Velg en plante pott etter maksimumsstørrelsen du ønsker ditt tallet kaktus å oppnå. Repot den tallet kaktusen i en større pott annethvert år hvis du ønsker det til å vokse, som dette anlegget vil til slutt fylle en pott på nesten alle størrelser.

•Fyll planting potten med sandholdig jord og legge torv moss, hvis nødvendig, lage jord litt surt. Tallet planten kan vokse i dårlige jordsmonnet; det primære jord kravet er god drenering.

•Fjern den tallet kaktusen fra beholderen barnehage. Plass den i potten slik at det er på samme nivå i jord som det var i beholderen barnehage. Pack jord rundt anlegget og vann jorda med mer enn 2 inches av vann.

•Et tallet kaktus med 1 til 2 inches av vann per måned i løpet av første sommeren. Dette anlegget er svært tørke tolerant når det blir opprettet.

•Hold tallet anlegget utendørs i full sol, spesielt om sommeren. Bringe den inne før det er fare for frost for best mulig vekst. Dette anlegget kan vokse utenfor vinteren i US Department of Agriculture hardførhet soner 8b og høyere.

•Samler opp frøene av blomsten etter det blomstrer. Tallet kaktus blooms én gang når det er minst 10 år, deretter dør.