Hvordan å vokse erter i vindu bokser

October 5

Hvordan å vokse erter i vindu bokser

Erter er en kult-sesongen grønnsak beste plantet i tidlig på våren. Gartnere som er ivrige etter å få vokse etter en lang vinter og sette en premie på plass kan få en jump start på sesongen ved å plante erter i windowboxes. Dverg varianter er best egnet til windowboxes, som de tar opp mindre plass mens masse erter. Tom Thumb er en dverg som har eksistert siden 1850, vokser bare til en høyde og spredning av 12 inches og produserer en rekke pods.

Instruksjoner

•Scrub ut din vindu med en 10 prosent blekemiddel-til-vann løsning og en svamp. Blekemiddel vil drepe bakterier, sopp og insekt-egg og larver som kan være belegg overflaten. Kontroller at drenering hull i bunnen av boksen er åpen og fungerer.

•Fyll vindu med høy kvalitet, lett potting jord som inneholder langsom-utgivelsen gjødsel. Beholder plantene trenger ekstra næringsstoffer fordi jord volumet er relativt lite i forhold til en hage. Fukte jorda grundig, til vann avløp fritt fra drenering hullene i bunnen av boksen.

•Plant dverg utvalg pea frø 1 til 2 inches dypt, 1 til 2 inches hverandre i boksen. Pat ned jord fast med hånden å sikre fast kontakt. Frø vil spire i 7-10 dager.

•Still boksen vinduet utendørs i full sol. Vann når jorden er tørr til en dybde på 2 til 3 inches, som kan oppstå ofte i grunne vindu bokser. Dverg erter trenger ikke staking eller gjødslende. Forberede å plukke din første pods i ca 56 dager.