Hvordan å vokse epletrær for dyrelivet

December 5

Epletrær kan dyrkes i hagen til å skaffe mat for dyrelivet. Disse trærne krever lite oppmerksomhet. Om de er leftover fra en forlatte frukthage eller plantet fra frø, vill epletrær krever lite vedlikehold. Dyreliv som liker denne typen treet inkluderer kaniner, hjort, ekorn og mange typer fugler.

Instruksjoner

•Fjern alle døde grener fra treet. Dette kan være gjort etter treet er et år gammel. Skjær på «grenen kragen,"ring rundt foten av grenen. Kutt bør gjøres på grenen kragen, ikke lenger tilbake

•Fjern noen lemmer, vanligvis en til tre, gi mer sollys for og åpne opp kalesjen av treet. Ikke ta av mer enn en tredjedel av toppen av treet.

•Prune på slutten av vinteren, når muligheten for alvorlig kaldt eller frost er ferdig. Den beste tiden av året å beskjære frukttrær er vanligvis i mars eller April. Beskjære hvert eller annethvert år å oppmuntre frukt vekst.

•Fjern alle busker, busker, trær og andre planter fra rundt og under treet. Sollys er viktig for veksten av epletrær og bør ikke skyggelagt eller konkurrere om mat med andre planter. La trær som sitter nord for epletreet, hvis mulig, for å gi habitat for dyrelivet.

•Ikke gjødsle ikke epletrær som er vokst å gi mat for dyrelivet. De fleste jord er vanligvis fint for vill epletrær, selv om det ikke vondt for å sette gjødsel eller naturlige gjødsel rundt treet. I de fleste tilfeller er jord fint uten ekstra arbeid gjødsling.

•Bruk treet rør å beskytte bark av tre ønsker du treet til å vare lenger. Rør eller beskytter avdekker stoppe dyreliv fra å spise bark, særlig hjort. Rør kan kjøpes i de fleste barnehager eller hagesenter.

Tips og advarsler

  • La tre stående hvis det til slutt dør, og plante en ny nærliggende. Død frukttrær kalles "karabinerne" og de gir habitat og ly for mange typer dyreliv.