Hvordan å vokse en verden Willow

September 5

Hvordan å vokse en verden Willow

Globe vier trær er hurtigvoksende trær med frodige, avrundet kalesjer. De er innfødt til Øst-Asia og vokse i USDA anlegget hardførhet soner 5 til 9. De vokser til en gjennomsnittlig høyde på 50 feet eller mer. Salix matsudana er for verden piletre, som også kalles Navajo willow i noen områder. Selv om dette er en enkel tre å vokse i de fleste landskapet innstillinger, krever det spesiell omsorg å sikre optimal helse og vekst.

Instruksjoner

•Velg en godt drenert beliggenhet med full delvis sollys for planting en verden willow sapling. Test jord i området valgte å avdekke noen ernæringsmessige mangler. Willows vokser best i medium til jordsmonn med god drenering. De foretrekker jord med en pH mellom 5.5 og 7.0.

•Till opp jord i din valgte planting området. Trekk ut alle uprooted ugress og fjerne dem fra området. Grave et hull om tre ganger diameteren på jordkloden willow's rot ballen. Få hole ca 6 inches dypere enn roten ballen.

•Mix en lik mengde vegetative kompost med fjernet jord å opprette en løs, loamy medium. Legg alle ingrediensene anbefalt i resultatene av jord test. Haug ca 6 inches av dette endret jord i forberedt hullet, fyller den til et nivå som gjør at overflaten av rot ballen å forbli selv med det omkringliggende jorden i området.

•Plant verden willow i hullet og scoop planting mediet rundt kantene av rot ballen, pakking den fast for å fjerne luftlommer.

•Et willow med en langsom, tynn strøm av vann roten ballen. Mens etablerte willows krever vanligvis ekstra vanning bare under utvidet tørke, trenger unge saplings selv, lys fuktighet rundt sine røtter. Kontrollere nivået av fuktighet ved å sette fingeren inn jord. Jord inntil denne dybden bør være litt kjølig og fuktig å sikre tilstrekkelig vekst. Avhengig av klima din må du levere 2 til 3 inches av vann hver sju til 10 dager, spesielt i fravær av naturlige nedbør.

•Feed din verden willow våren når nye blader begynner å vises på grenene. Bruk en nitrogen-baserte gjødsel å fremme sunn vekst og redusere risikoen for skade fra sykdom organismer, som Cytospora chrysosperma, en type canker.

•Prune verden willow når du oppdager døde, ødelagte eller syke grener. Selv om verden willows ikke krever årlige beskjæring, vil fjerne skadede veksten året forbedre helse og utseende av denne typen piletre treet.

Tips og advarsler

  • Unngå mate en verden willow sent høsten. Dette kan fremme ny vekst for nær til frysepunktet temperaturer på vinteren.