Hvordan å vokse en telegraf plante

September 24

Telegraphs planter, også kalt semafor planter eller Codariocalyx motorius, er tropisk busker innfødt til Asia. De er unik i at bladene har spesielle hengslene slik at de kan flytte - hastighet synlig for det menneskelige øyet - tilgang sollys. Telegraph planter er ikke hardføre og vil dø raskt med frost, slik de skal plantes utendørs bare i tropiske eller varme klima der temperaturen ikke slipp under 35 grader Fahrenheit. Så lenge du gir rett klimaet og vet hvordan å vokse telegraph anlegget, er det en lett og givende prosess.

Instruksjoner

Kjøp eller samle telegraph frø og suge i varmt vann i 12 til 24 timer. Hvis du kjøper frø online, må du kontrollere at de kommer fra en pålitelig kilde. Noen kilder vil selge falske frø.

•Fyll en liten pott med loamy jord blandet med sand. Kontroller at potten har god drenering hull slik at planterøttene ikke bli vannfylte. Stick telegraph frø ca 1cm i jorden og klappe jord ned.

•Plasser frø i et varmt lys og holde jorda fuktig, men ikke gjennomvåt. Filtrerte sollys vil fremme sunnere vekst enn direkte sollys. Plass en plastpose over plantet frøet å fremme fuktighet.

•Tillat frø til å spire, holder den fuktige. Dette kan ta alt fra 10 dager til tre måneder, så ikke gi hvis telegraph anlegget ikke spire umiddelbart. Fjern plastposen når frø germinates.

•Replant frøplante en 5-tommers potten når det begynner å vokse lateral blader. Keep anlegget i filtrert sollys og hold den fuktig hele sin vekst. Du kan transplantasjon telegraph anlegget utenfor hvis du bor i en varm nok klima.