Hvordan å vokse en San Pedro kaktus innendørs

July 14

San Pedro kaktus (Trichocereus pachanoi) vokser i en enkelt, tykk kolonne. Kjøttet av kaktusen er tradisjonelt spist eller omgjort te i Peru. Siden San Pedro kaktus kan nå høydene av 19 fot høy, er det vanligvis dyrket utendørs. Du kan imidlertid også vokse det i en gryte plassert innendørs. San Pedro kaktus stueplanter fortsatt kortere mindre lys og begrensning av røttene.

Instruksjoner

•Locate en 5 - til 6-tommers diameter anlegget potten sikre som har minst tre til fire hull i bunnen for vann drenering. Fylle innsiden av den med en 1/4 - 1/2-inch laget av grus hjelpe med drenering.

•Fyll potten med en kaktus potting blanding, til halvfull. Kaktus blanding er tilgjengelig på alle hage senter eller plante leverandører. Vann blandingen før det er fuktig, men ikke våt og holder sammen når du presse det i hånden.

•Sett på hage hansker og fjern forsiktig San Pedro kaktus fra barnehage potten. Plasser røttene i nye potten og legge til ekstra jord blanding før den når basen på kaktusen. Gjelde ikke jord over den grønne delen. Vann jord igjen for å fukte de øvre lagene.

•Plasser potten i et område med direkte sollys, som en vinduskarm.

•Et jord i potten en gang per uke ved å fylle en vask med 2 inches av vann og plassere potten inn i den. At toppen av jorda tørke helt mellom vanning. Stopp vanning sent høsten når kaktusen går sovende og fortsette igjen i tidlig om våren.

•Apply flytende kaktus gjødsel til jord i potten, å velge en som har antall 4-7-7 eller 2-7-7. Tallene angir prosenter av nitrogen, fosfor og kalium i produktet. Bruke gjødsel bare på de foreslåtte intervallene på pakken, siden for mye vil føre dem til å svekkes.

•Gå potten til et kaldere sted i vinteren, slik som en kjeller eller enda et skur. Optimal vinter temperaturer for en San Pedro kaktus er mellom 40 og 50 grader Fahrenheit, selv om den kan overleve inne i romtemperatur også.

Tips og advarsler

  • Eventuelt kan du gjøre din egen kaktus potting blanding av 50 prosent jord og 50 prosent perlite. Sterilisere blandingen ved å plassere den i en ovn satt til 180 F i én time.
  • San Pedro kaktus er en kilde til illegale rusmidler meskalin, selv om det er lovlig å eie anlegget levende og vokse som en dekorativ i USA