Hvordan å vokse en personvern hekk i Sør-Florida

April 16

En sikring er en gruppe av busker plantet nært nok sammen for å gjøre en ugjennomtrengelig kantlinje. Hekker brukes i South Florida for å angi en linje eller en kant i hagen. De er igjen for å avle i naturlige former, som kan være av alle størrelser avhengig av busk brukes, eller luket ut i en jevn figuren for å opprette en følelse av orden i landskapet. Noen busker tolerere alvorlig beskjæring bedre enn andre. Hvis du planlegger å vokse en personvern hekk i South Florida, kan du følge noen enkle regler for suksess.

Instruksjoner

•Designate stedet hvor ditt personvern hekk vil bli plantet. Bestemme hvor høyt personvern hekken må være å gi personvern. Vær oppmerksom på mengden skygge ditt personvern sikring kan opprette på en nabos eiendom eller hagen. Overdreven skygge kan forårsake en nabo å klage hvis det fører hans plenen eller hage å vokse dårlig. Også, se mengden av skyggen hvor ditt personvern hekk vokser og hvor mange timer med sollys og skygge området opplever hver dag.

•Velg en innfødt busk eller busken anbefalt av lokale fylke landbruksprodukter forlengelse kontoret. Det er viktig å velge busker for en personvern hekk som er tilpasset jordsmonn og klima forholdene i South Florida, samt mengden sollys som planting plasseringen. Velge busker som trenger mer eller mindre fuktighet enn naturlig leveres av gjennomsnittlig nedbør eller trenger jord endringer er dyrt i det lange løp.

Kjøpe små busker i 1 til 3-gallon beholdere slik at du kan trene dem tidlig, før de får store.

•Designate området der busker ligger ved å binde en brodd mellom to innsatsen. Dette er så busker er plantet i en rett linje eller andre kreves posisjon.

Tøm området der busker vil bli plantet av alle gress og ugress som konkurrerer om fuktighet og næring med de nye busker. Bruk en spade, hakke eller annet hage verktøy for å fjerne ugress og gress.

•Plant busker i det angitte området på samme dybde de er plantet i containere. Tilsett vann til jord som de er plantet for å forhindre luftlommer dannes og opprette en god forsegling av jorden rundt røttene.

•Skjære busker tilbake til innen 4 inches fra bakken med en håndholdt beskjæring enhet etter at de er plantet. Dette tvinger alle busker å sette ut bladene fra bunnen av planter skape personvern fra grunnen opp. Også vil alle busker starte vokse på samme nivå.

Pågående beskjæring, avhenger av typen busk plantet. Husk, i beskjæring programmer, bunnen av busk må være igjen litt større enn toppen så sollys kan nå beinlidelser. Ellers blir bunnen av busker woody og blad mangel på sollys.

Legge til et 1 - til 2-tommers lag mulch rundt foten roten av busker å bevare fuktighet, hindre ugress og lage et profesjonelt utseende.

Gi supplerende fuktighet til busker av første vekstsesong, og når været er usedvanlig tørre.