Hvordan å vokse en Pepper treet

January 25

Pepper treet (Schinus Mølle), også kjent som California pepper treet er innfødt til Peru, og vokser i Sør-California. Det er også funnet i Arizona og Mexico. Det er hardføre i United States Department of Agriculture hardførhet soner ni til 11. Dette treet har lange, gjennomgripende grener som ligner en gråtende piletre men bladene er sammensatt med 2,5 tommers brosjyrer og har en peppery lukt hvis knust. Treet blomster på våren og har rosa frukt av høsten.

Instruksjoner

•Plant pepper trær i godt drenering jord som har full sol. Jord som er claylike og ikke renne godt trenger ekstra torv mose eller perlite å øke drenering. Gi treet plass siden den vokser til 40 fot bred 40 fot høye. Lage et hull tre ganger bredden på roten ballen for å gi røttene masse plass. Plante treet i hullet slik jord fra den opprinnelige planting mediet er i flukt, hvis ikke noe høyere, enn bakken er jord. Vann treet når ferdig.

•Et treet tre eller fire ganger i måneden stund ung. Når det er etablert flere år det vokser en sterk nok rotsystem gå uten vanlig vanning, men i perioder med tørke vanning er nødvendig. Bruk en metall sonde for å bestemme hvor mye vann treet må. Vannet må nå en dybde på 3 fot. Bruk sonden for å bestemme hvor langt vannet er nå. Når det skyver i 3 fot når vann rotsystem. Bruk den samme mengden vann for hver vanning.

•Prune suckers som vokser på bunnen av treet som de synes å holde dem fra gjengroing. Suckers er nye treet vekst som rosenkål ut fra bunnen av treet. Fjerne dem med beskjæringssakser ved å kutte så nær bakken som mulig. Klippe bort de lavere grenene med beskjæringssakser å forlate rommet for å gå og å kompensere for den langt, draping grener høyere opp i treet. Cut lavere skafottet (grener) ved beskjæring dem i en 45 - til 60-graders vinkel nær bagasjerommet.