Hvordan å vokse en Peace Lily fra en klippe

December 3

Hvordan å vokse en Peace Lily fra en klippe

Fred lilies er flerårige planter med mørk grønt løv og hvitt blomstrer som sitter på toppen av lange, tynne stengler. Dette tropiske planter kan vokse opp til 4 fot høye og kan blomstre under hver sesong avhengig av hvor det blir dyrket. Fred lilies er ideelle for beholder voksende og foretrekker en delvis-sol til full skygge miljø. Peace lily spres gjennom underjordiske stammer kalt rotstokker, som kan deles inn i borekaks til å produsere mer planter.

Instruksjoner

•Lokk med potten som inneholder peace lily opp ned, forsiktig og forsiktig trykk kanten av potten på en hard overflate å løsne anlegget fra potten. Vær forberedt på å fange anlegget som det glir fra potten, ellers det drops rett til bakken og alvorlig skade anlegget.

•Look for en sammenfiltret masse røtter på utsiden av anlegget rot ballen. Disse røttene er delen som må deles av anlegget.

•Tease maths masse røtter utenfor roten ballen med fingrene. Som du tease røttene, trekk forsiktig massen fra hverandre i så mange betydelig størrelse biter som du muligens kan. Aldri skjær røttene med en kniv; i stedet, prøve å trekke hverandre som mye av anlegget røtter som du kan skjære med hage sakser som en siste utvei.

•Hold en ny plante kutte inne en ny container, forsiktig sprinkling en rik, potting blanding i potten rundt. Når potten er full og anlegget er på samme dybde som opprinnelige anlegget var i sin gryte, fast opp potting blanding rundt skjæring. Gjenta dette trinnet med hver plante kutte før de er alle potted.

•Et din nye planter. Kontroller at jorden er fuktig, ikke våt eller gjørmete. Etter den første vanning, bare vann anlegget når jorda har tørket. Når jorden har tørket, vann grundig igjen. Gjenta denne fremgangsmåten hver gang jord tørker ut. Teste jord for tørrhet ved innsetting fingeren 1 tomme i jorden. Hvis jord føles tørr, er det på tide å vann din plante.

•Plasser potten i et varmt område, direkte sollys. Når anlegget røtter er etablert, og det har blomstret, tåler det mer sollys.

Tips og advarsler

  • Dele anlegget bør bare gjøres ved starten eller slutten av vekstsesongen. Dette forhindrer skade anlegget og sikrer bedre resultater fra din borekaks.
  • Sikre din voksende beholdere ha tilstrekkelig drenering, ellers planter kan sitte i stående fuktighet og dø for root rot.