Hvordan å vokse en Lemon Tree utendørs

November 30

Hvordan å vokse en Lemon Tree utendørs

Lemon tree anlegget er medlem av Rutaceae familien, slekt sitrus. Det er ofte vokst for dens frisk sitrus frukt, sitron, og også som en dekorativ og velduftende treet for landskapsarbeid. Sitrontrær foretrekker en varm, tropisk klima og ikke hele tilgivende minusgrader. Dette kan gjøre vokser en lemon tree utendørs nesten umulig i kaldere klima, men det er relativt enkelt å gjøre gitt riktig grunnforhold og klima.

Instruksjoner

•Start frø innendørs, potted, og vokse dem inn seedlings. Dermed vil gjøre prosessen med å vokse en moden lemon tree utendørs mye lettere. Opprette en frøplante, plante et sitron frø om 1/2 tommers dypt i potting jord, og plassere den i en varm, solrik området. Holde frøplante fuktig før den når ca 6 inches høy, klar for flyttingen utendørs.

• Tid din sitron treet transplantasjon for tidlig på våren. Det skal ingen sjanse for frost, men du vil plante dem ute så tidlig som mulig for å gi dem en utvidet voksende sesongen utenfor.

•Prepare jord for sitron treet. Løsne jorden dyp av minst 3 til 4 føtter å tillate for rask root utvikling. Også være sikker på å dyrke kompost til jord rundt stedet der du vil plante sitron treet, og så dypt som mulig. Dette vil hjelpe det å vokse raskt og å holde seg frisk.

•Plant din frøplante i forberedt stedet, optimalt i en plassering mottak fullt solskinn, og holde det godt vannet gjennom de neste månedene å tillate rotsystem tiden utvikle og spre.

•Prune lav grener og suckers (grønne skuddene kommer opp fra bakken rundt stammen) å fremme oppadgående vekst og riktig form.

Tips og advarsler

  • Husk å tid din sitron frø plante å falle sammen med optimal frøplante planting. Det er best å prøve å plante frø ca 2 til 3 uker før du ønsker å transplantere seedlings utendørs.
  • Ikke forsøk å vokse en lemon tree utendørs i et kaldt klima. Minusgrader av noe slag vil alvorlig skade en lemon tree, potensielt drepe den, og sikre at det vil kunne bære frukt.