Hvordan å vokse en lav busk einer

May 7

Hvordan å vokse en lav busk einer

Tilgjengelig i en rekke farger, størrelser og former, einer er tøff eviggrønne planter vil legge hele året rundt til landskapet. Selv om einer har mye å tilby, de spør svært krever lite tilbake som etablerte planter nesten ikke vedlikehold. Lav vekst einer kan brukes som aksent plantings eller bakken dekker, og er spesielt effektivt når plantet på bakken eller andre vanskelige steder. Lav vekst einer inkluderer Sargentii, Plumosa, Parsoni, blå Stillehavet, kysten einer og snikende einer, som vil nå høyder på mindre enn 2 fot ved forfall.

Instruksjoner

•Plant einer i fullt sollys, som einer vokst i skyggen blir tynn og utsatt for sykdom. Velg et sted i godt drenert jord. Selv om juniper vil tolerere de fleste typer jordsmonn, vil ikke anlegget tolerere våt jord.

•Fjern juniper fra beholderen barnehage. Grave et hull, og plante juniper i hullet med toppen av rot ballen nivået med overflaten av det omkringliggende jorden. Etterfylle hullet med jord, så klapp jorden rundt røttene. Lese barnehage koden for detaljer om avstand. Noen lav vekst einer kan spre seg så mye som 8 føtter, og plante busker for tett, vil det føre til at plantene blir usunn og overfylt.

•Feed hver nylig plantet juniper 1 tsp. en detaljert gjødsel med et balansert forhold som 10-10-10. Strø gjødsel på jord rundt anlegget. Deretter feed hver plante i tidlig vår og sen sommer. Bruke gjødsel med forholdet som 12-4-8 eller 16-4-8, brukt med en hastighet på 1/4 pund for hver 50 kvadratmeter føtter av planting området. Alltid vann på juniper umiddelbart etter fôring, eller gjødsle like før en nedbør.

•Et juniper umiddelbart etter planting. Holde jorda lett fuktig til ny vekst kan sees. Deretter juniper er tørke-tolerant og normal nedbør er tilstrekkelig.

•Fjern døde vekst som nødvendig for å fremme luftsirkulasjon og holde anlegget ryddig. Beskjære tips av anlegget, men unngå tunge beskjæring.