Hvordan å vokse en kakao treet

October 22

Den kakao treet er innfødt til tropiske klimaer, som finnes i bassenget nær ekvator. Kakao trees Produser klynger av pods kalles kakao bønner. Disse kakao bønner er høstet, stekt og søtet for å gi oss sjokolade. Gartnere voksende kakao trær hjemme må ta forsiktighet gi treet et egnet tropisk miljø. Kakao kan vokse utendørs i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 10 og ovenfor. i andre områder, vokse det i en beholder.

Instruksjoner

•Løsne jorden ned 12 inches med en hage hakke i et område som mottar delvis til full sol. Kakao trær vokser i lavere tak av større trær som gir naturlig skygge. Hvis trærne er ikke tilgjengelig bruk skyggen netting i stedet over det kakao anlegget.

•Spread 4 inches av torv moss og bagged kompost over løsnet jord. Bland torv moss og kompost i jorden med en spade til å fremme bedre drenering og Legg essensielle næringsstoffer til webområdet planting.

•Plant kakao treet frøplante i forberedt planting stedet samme dybde det vokste i beholderen barnehage. Vann kakao treet frøplante til jord er grundig fuktig. Fortsette vanning kakao treet hver en eller to dager. Alltid la overflaten tørke synlig mellom Pottejorden.

•Feed kakao treet 1/4 tsp. per 1 gallon av vann på en 15-15-15 oppløselig gjødsel i vekstsesongen. Les gjødsel instruksjonene for komplett applikasjon priser. I vintermånedene, mat ikke den kakao treet.

• Hånd-pollinering den kakao treet hvis det ikke er noen insekter å gjøre jobben for deg. Kakao trær vil den blomstre og produsere frø når de er 3 til 5 år gamle, 4 til 6 fot høy og utvikle flere ledere. Trykk en bomull swab å kakao flower's gule anthers. Flytter til neste kakao blomsten og Berør tuppen på bomullspinnen til flower's hvite stigmatisering. Fortsett denne prosessen inntil alle kakao blomstene er pollinated.

Tips og advarsler

  • Holde container-vokst kakao trær i et område som ikke dukkert under 60 grader Fahrenheit. Opprettholde høy luftfuktighet i voksende området; Hvis du vokser det i et drivhus, bruk en luftfukter for å gi riktige tropiske forhold.
  • Gjør ikke sviske bort en woody grener før etter at treet produserer frukt, fordi blomster og frø er produsert på woody plantedeler.