Hvordan å vokse en jordbær Bush

August 9

Den jordbær bush, også kjent som hjerter-a-burstin-kjærlighet eller brook euonymus, gir ikke faktisk jordbær, men det er en interessant tillegg til hjemmesiden hage som produserer attraktive røde frukter i høst måneder. Innfødt å den østlige delen av USA, jordbær bush var en av de første plantene eksportert til Europa da Amerika ble oppdaget. Selv om det er relativt ubestemmelig våren og sommermånedene bladene slår dyp rødt i høsten og utvikle karakteristiske bær. Euonymus skala og crown galle er de vanligste skadedyr.

Instruksjoner

•Prepare et planting område. Jordbær busker foretrekker fullstendig eller delvis sol, selv om de ikke gjør godt i områder som mottar store mengder ettermiddagssolen. Et sted som mottar sol i morgen og ettermiddag skyggen er ideelt. De har også tolerere skyggefulle forhold, i henhold til USDA anlegget guiden.

•Få en jord analyse fra lokale universitetet utvidelsen. En jord analyse viser pH og næringsstoffer status i jorda. Jordbær busker vokse godt i jord med en pH mellom 6.0 og 7.5.

•Øke din jord organisk materiale. Selv om en jordbær bush tåler dårlig grunnforhold, trives den i, fruktbare jord med god drenering. Organisk materiale øker drenering i leire jord og forbedrer væskeansamlinger i sandholdig jord, som gjør det en allsidig jord endring.

•Germinate frø hvis du ikke kjøper transplantasjoner. Jordbær bush frø må lagres i varme temperaturen i åtte til 12 uker etterfulgt av åtte 16 uker av kaldt lagdeling i kjøleskapet. Denne prosessen etterligner det naturlige spiring jordbær bush frø i sitt opprinnelige habitat.

•Transplant planter i potter når de er store nok til å håndtere, og holde dem i drivhus deres første vinteren, som anbefalt av USDA anlegget Guide.

•Transplant strawberry bush planter etter trusselen om frost har gått, vanligvis i slutten av våren eller tidlig sommer.

•Et din jordbær bush regelmessig. I sitt naturlige habitat, planter vokse ved bekker og foretrekker fuktig jord. Selv om plantene tørke-tolerant, trives de med vanlig vanning og fuktig grunnforhold.

Tips og advarsler

  • Ikke Spis jordbær bush fruktene, som er giftig.