Hvordan å vokse en Jasmine vintreet til et Panel

December 1

Du kan finne mange forskjellige arter av klatring Jasmine, fra konfødererte Jasmine til Star Jasmine. Som andre klatring varianter trenger klatring Jasmine arter en overflate å klatre opp. Du kan plante din Jasmine langs en murstein eller stein veggen, eller du kan plante itany hvor i hagen din og legge noen trellises. Det er også noen mennesker som liker å legge litt farge til deres fekting paneler, men det er viktig å starte når planter er unge. Eldre Jasmine planter har allerede etablert deres klatring mønster og delikat tentakler.

Instruksjoner

•Plasser dine innsatser i bakken, ca 4 til 5 tommer dyp og om lag 2 inches fra stammen av Jasmine anlegget. Du må vente til unge Jasmine planter er minst 5 tommer høyt.

•Sett, en tie vri til stammen øverst. Lukk vri slipset rundt hagen innsatsen. Dette vil hjelpe lære Jasmine anlegget vokse oppover i stedet for faller over. Kontroller at du ikke legger ved vri slipset for stram; du gir nok plass til den Jasmine anlegget å vokse.

•Legg vri mer bånd som din plante vokser, og også legge til høyere innsats for å støtte anlegget som det begynner å få høyde å klatre.

•Legg øye kroker til panelet og slips noen hyssing fra ender. Plasser øyekroker og hyssing på intervallet høyder over den Jasmine anlegget. Målet er å skape ekstra støtte for Jasmine vinstokker som planten vokser og begynner å klatre. Enheten legger vil gi noe vesentlig for vintreet og tentakler å gripe inn.

•Bytt høyeste innsatsen du har brukt med innsatsen. Du må gi bakkenivå støtte på scenen når din Jasmine ble først satt. Din innsats bør være ca 5 inches høy og anlegget skal bare være tilkoblet en vri slips. På dette punktet vil anlegget i veksten av Jasmine vintreet, har klatret til toppen av panelet.

Tips og advarsler

  • Bruk plante mat for å gi næring til Jasmine vintreet til hjelp i sin sunn vekst. Bruk den hage cultivator for å holde området rundt Jasmine vintreet ren, karbonisert og fri for ugress.