Hvordan å vokse en hvite nøkkeroser Lily

January 21

Hvordan å vokse en hvite nøkkeroser Lily

Hvite nøkkeroser liljer, mer kjent som vannliljer, er innfødt til Afrika og vokse i nesten alle varmt klima. De er ferskvann liljer, slik at du kan enkelt utvide dem i utedamme i full sol. Liljene er lavt vedlikehold; Når du plante dem, må du bare dele dem årlig så de ikke får rot bundet. Den enkleste måten å vokse hvite nøkkeroser liljer er plante dem i beholdere, deretter senk dem i vann.

Instruksjoner

•Plasser, tre kategorier langsom-utgivelsen gjødsel på bunnen av en plante beholder 12 inches bredt og 4-5 inches dyp. Dekk tabletter med loamy hage jord. Fyll kjelen med god hage jord til det er innenfor 1 1/2 inches av den øverste kanten.

•Sett lily rhizome i jorden horisontalt, så av rhizome stikker over overflaten. Dekk til jord med 1/2 tommers ekstra jord, deretter fylle potten resten av veien med småstein. Vann jord før det er gjennomvåt.

•Plasser beholderen i minst 12 inches av vann i dammen, men ikke mer enn 36 inches av vann. Fjerne beholdere hvert år på våren og dele planter, nyplanting dem på samme måte som du plantet originalen.

Tips og advarsler

  • Vannliljer kan bli invasiv.