Hvordan å vokse en høy tomat

July 22

Hvordan å vokse en høy tomat

Avhengig av hvor mye plass du har i din hage og hvor mye sollys får, kan du oppmuntre tomatplanter å vokse høyere. Du bør ta noen forholdsregler for å øke sjansene for å produsere vellykket tall tomatplanter. Tomater vokser og modnes, kan de bli ganske tungt avhengig av variasjon, som kan vekten plantene ned. Stilkene må støttes for å sikre en produktiv høst.

Instruksjoner

•Germinate og anlegg ønsket tomat frø til våren på forskjellige anbefalte tid. Du kan starte planter litt tidligere ved å starte dem i potter innendørs, så lenge de oppbevares ved romtemperatur eller litt mer...

•Plasser tomat planter eller frø lukke nok sammen for å gi hver plante ca 1 3/4 kvadrat fot voksende plass. Dette er kunsten å vokse høy planter: ved å plassere dem litt nærmere sammen, planter konkurrere med hverandre om sollys og vokse høyere.

•Prune av alle suckers som de utvikler til plantene kommer ca 5 fot høy. Du kan identifisere suckers bladene som begynner å danne der grenene møtes den største stammen anlegget. Denne tillate du anlegget til å konsentrere sin energi i voksende høyere, i stedet for å spre til en bushier.

•Plasser lenge tre eller metall innsatsen innen 6 inches på undersiden av anlegget og slips anlegget til innsats med en hyssing. Overvåke anlegget og justere fortøyning av stedene å tillate det å vokse.

Tips og advarsler

  • Vanne plantene ofte og dypt.
  • Fjerne bunnen blader å konsentrere anlegget energi i stadig høyere.