Hvordan å vokse en hage

December 10

Med denne artikkelen vil du lære hvordan du vokse en hage som vil produsere noen av de største frukt og grønnsaker du har sett. Jeg vil også gi tips om selskaper som har gode hagearbeid frø i tillegg til gode priser som passer.

Instruksjoner

•Finding høyre frø for din hage. For å finne riktig frø for din hage, må du sørge for å finne de riktige selskapene som har produsert høy kvalitet frø. Nå kan du gå til din lokale walmart eller selv en lokal organisk butikk. Noen mennesker foretrekker å kjøpe planter og ikke bry deg med frø. Hvis du vil gjøre denne deretter gjør at plantene ser sunn og har ingen sykelig blader på dem. Igjen walmart bærer dette samt Lowes og Home Depot. Jeg foretrekker å gå med selskaper du måtte bestille fra fordi de er anlegg planteskoler og bare sende best av hva de har. Det er et par vi bruker for å få våre frø fra http://www.tomatogrowers.com/index.html
er en og den andre er http://www.gurneys.com
. Nå gurneys bærer allot av forskjellige så velge hva du liker, er den beste måten å se gjennom sine elementer og finne hva som interesserer deg. De bærer også planter så du trenger ikke å bekymre det andre trinnet hvis du velger dette alternativet.

•Hvis bruke frø må du også starter skuffer. Disse kan kjøpes relativt billig hos din lokale walmart. Noen mennesker foretrekker å kjøpe litt pods som holder frøet og holde på fuktigheten tillate frø å vokse. Nå er denne delen helt opp til hvorvidt du foretrekker ikke å bli skitten. Hvis du liker kan du bare kjøpe en god blanding av skitt og gjødsel starte frø i magasinene. Planting to eller tre hver er ikke dårlig så lenge du holde et øye med dem og kan skille dem når de er stor nok som ikke å kvele de andre ut. Holde dem fuktige. Det er også godt å få en farmer's almanac så du kan vite når planting sesongen for ditt område. Men vanligvis det samme overalt, ikke sette noe i bakken før etter siste frost. Vokser frø innendørs til de er klare til å plante utenfor er ganske enkel. Plante frø, holde fuktig og gir massevis av sollys. Starte vokse dem om et par uker før planting sesongen for å gi dem en god sjanse på overlevelse på utsiden.

•Getting jord i din hage klar. OK var du sett jeg putte sand som et krav. Nå kan du velge ikke å gjøre dette. Det er ikke noe problem. Men i min erfaring med ulike typer jord har jeg funnet en sandstrand bakken at røttene å spre raskere slik at planter å vokse til fulle potensial, dermed gi oss de 10ft lagerfører mais vi bruker å vokse. OK, så vi er klar til å arbeide på jord. Hvis du har en ror dette praktisk og gjør jobben din enklere. Hvis ikke så det kommer til å ta mye av albuen fett å få det forberedt. Uansett grunnen må omsettes og røtter fra gress og ugress fjernet hvis mulig. Starte med rake for å rake bort alle partikler. Deretter bruker du hakke begynne å snu bakken. Når dette er gjort hvis du valgte å bruke sand og ikke glem gjødsel kan deretter spre over jorden og arbeidet inn i den. Du ikke vil bruke allot av sand fordi det kan holde seg til grønnsaker gjør det vanskelig å spise hva du vokser. Sikre at du finner et sted som vil få rikelig med sol. I tillegg til fuktighet, men ikke vann logget. Nå er det tid å få den klar ved ruller at den. Måten når du plante grønnsaker kan du gå i mellom ruller til tendens til hagen din. Når du har fjernet ugress og slått over jorden og lagt sand og gjødsel er du klar til å plante planter når sesongen er riktig.

•Nå når sin tid å plante. Ta din hakke og planter og vann. Skyv skitt for å forlate en helt stor nok til å dekke røttene og noen av stammen. Plante planter i ruller alle vei over og deretter vann også. Som de vokser kan du finne pinner og bruke strimler av en gammel t-skjorte for å binde dem opp så de ikke lå på bakken.

•Also bla nedover siden og se på drikkepenger og advarsler. De kan gi nyttig informasjon gjennom prosessen.

Tips og advarsler

  • Plassere en 10" metall stang i bakken kan avskrekke føflekker. Bare Legg det på slutten av hage og bruk metalldel å treffe den om morgenen og kvelden og vibrasjon vil skremme dem fra din hage uten plantevernmidler skade kroppen.
  • For grønne bønner kan du binde opp to pinner i et telt som stil på hver ende knytte strenger i ulike høyder på hver side slik at de kan vokse på disse stå høyt samt holde fuglene fra dem..
  • Og selv om jeg absolutt elsker brokkoli selv vokser det på en annen del av hagen din kan avskrekke biller fra alt annet.
  • Det er også lurt å investere i små beholdere som tiltrekker og felle bier så du trenger ikke å bekymre seg om får stukket mens utenfor. Legge den i motsatte ender av hagen din å holde dem fra deg.
  • Når plante frøene i skuffer ikke legg dem så langt kan ikke de vokse. Lengden fra finger spissen til den første knoke er tilstrekkelig.