Hvordan å vokse en gerbera i Sør-Dakota

February 2

Hvordan å vokse en gerbera i Sør-Dakota

Gerber tusenfryd kan også finnes under navnet houseplant. Disse hardfør blomstene kommer i lyse og morsomme farger og er ganske lett å få og vokse. South Dakota faller innenfor USDA anlegget hardførhet sone 4, med staten delt ganske likt mellom sonen 4a og sonen 4b. Mens Gerber tusenfryd er generelt stauder, pleier de ikke å gjøre godt over kaldere, nordlige vinteren. Hvis du ikke tankene nyplanting hvert år, kan du nyte disse blomstrer gjennom deres sesongen, selv i Sør-Dakota.

Instruksjoner

•Velg en plassering som mottar full sol for de fleste av dagen å plante Gerber tusenfryd. Tilstand jord slik at pH-nivået er mellom 6.1 og 7.5. Arbeide næringsrike kompost i jorden med en hagearbeid gaffel.

•Arrange av Gerber tusenfryd på bakken i deres opprinnelige beholdere. Bestemme et mønster som passer din smak, holde plantene minst 1 fot fra hverandre. Grave et hull for hver plante som er omtrent to ganger størrelsen av sin rot ballen.

•Fjern hver plante fra beholderen og forsiktig løsne roten ballen. Plasser anlegget i sin hullet og sørge for at røttene vil bli dekket til den opprinnelige jord-linjen. Fyll hullet rundt daisy med jord og klappe den ned rundt anlegget med hendene.

•Et Gerber tusenfryd til jorden er bare fuktig å ta. Det er veldig lett å over vann disse blomstene. Bruke ca 1 tomme av kompost rundt bunnen av hver plante to ganger i måneden.

•Deadhead din Gerber tusenfryd og fjerne døde og skadede avgår jevnlig. Holde stengler og blader av tusenfryd så tørr som mulig, siden de mugg lett. Overføres Beskytt prestekragene til Potter å bringe innendørs når kaldt vær kommer i South Dakota.