Hvordan å vokse en dverg Kumquat treet i Florida

August 10

Hvordan å vokse en dverg Kumquat treet i Florida

Kumquat er en liten frukt størrelsen på en plomme som ligner en miniatyr oransje. Kumquat er blant de mest kaldt hardføre av alle sitrus planter. Varianter av dette treet er naturligvis svært små og er ofte valgt for busker og bonsai prøver som landscapers og gartnere. Dverg varianter av treet er også populært i beholderen hager og innendørs hager på grunn av sin lille størrelse. I Florida trives kumquat på grunn av den tropiske vær.

Instruksjoner

•Velg en plassering for dverg kumquat treet som er i full sol og har godt drenert jord. Som alle citrus utvikle kumquat trær rot råtne i mettede, myrlendte jord.

•Dig 1-quart prøver av jord fra seks steder i området planting på treet og bland dem i en plast bøtte. Tillate prøvene å tørke og deretter scoop 2 kopper jord i en plast sandwich pose. Ta jord til nærmeste county forlengelsen tjenesten (se ressurser). En agent tjenesten vil hjelpe deg i å sende jordprøve til University of Florida IFAS forlengelse jorda Testing laboratoriet i Gainesville. Testresultatene vil indikere din jord pH og angir hvilke endringer til å justere pH. Kumquat trær foretrekker en pH mellom 6.0 og 7.0.

•Break opp din jord til en dybde på 12 inches med en rototiller. Legg dolomitt kalk til jord med en hastighet som er anbefalt i testresultatene jord. Du må justere jord pH sakte over tid for å unngå å drepe gunstige mikrober i jord.

•Åpne planting hull som er dobbelt så bredt som rot ballen, men litt grunnere. Angi roten ballen i jorda litt høyere enn den jord-linjen for å forbedre drenering. Fyll ut det planting hullet rundt rot ballen med jord.

•Mulch rundt røttene på treet å kvele ut ugress og holde på fuktigheten. Holde mulch om 12 tommene fra stammen på treet å motvirke sykdommer, mugg og sopp.

•Legg granulert gjødsel rundt foten av treet hver sjette uke mellom 1 februar og 1.oktober. velge en balansert gjødsel (10-10-10). Legge til 1/4 pund av gjødsel under hver dose i det første året av vekst. Legge til en ekstra 1/4 pund av gjødsel hvert år til treet er fem år gammel. Så holde hvor gjødsel konsekvent.