Hvordan å vokse en Crepe Myrtle fra en klippe

August 1

Hvordan å vokse en Crepe Myrtle fra en klippe

Selv om papery blomster har en delikat utseende, er myrt crape en robust, tilpasningsdyktige busk. Blomster som vises i sommer, finnes i nyanser av hvit, rød, lilla eller rosa. Selv om crape myrtle, hardy til amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 7 til 9, er ofte vokst som en mellomstore busk, kan noen varianter dyrkes som små trær, nå 25 til 35 fot. Den beste tiden av året for å samle din løvtre kutte er mellom begynnelsen og midten av November.

Instruksjoner

•Ta løvtre borekaks fra en sunn crape myrtle i tidlig morgen når busk er godt hydrert. Dyppe en skarp kniv i rubbing alkohol, så kutt stammer 4 til 6 tommene i lengden, med hver kuttet gjort ca 1/4 tommers under en. Stilkene bør være omtrent diameteren på en blyant, og må ha minst én eller to knopper eller sett med blader.

•Lagre borekaks i en piknik kjøligere eller vikle dem i fuktig papir håndklær til du er klar til å plante.

•Pinch bladene fra den nederste 1/3 til 1/2 av crape myrtle cutting. Halvert gjenværende bladene over bladet så borekaks ikke krever så mye plass i beholderen.

•Fyll en beholder med friske, kommersielle potting jord. Spray potting jord med vann til jorda litt fuktig. Bruke alle beholdere med drenering hull i bunnen.

•Plasser litt pulverisert rooting hormon i disponibel papir kopp. Dukkert på bunnen tommer hver løvtre kutte i pulver, og tapp deretter kutte for å fjerne overflødig pulver.

•Plasser borekaks i beholderen til ca 1/3 til 1/2 lengden av skjæring. Bladene må være over jorden, og kutte må være plantet med toppen av skjæring grossist. Den nedre delen av stammen, delen som var nærmest røttene til crape myrt - skal være vendt. Du kan plante flere løvtre borekaks i en container, men berøre ikke bladene.

•Sett crape myrtle borekaks utendørs i et beskyttet område hvor borekaks ikke utsettes for harde fryser. Transplantasjon hver crape myrtle kutte i en individuell container når du ser ny vekst fremvoksende fra borekaks. Flytt beholdere i et solrikt sted og holde jorda litt fuktig.

•Tillat crape myrter å modne før sommeren eller høsten, og plante den unge crape myrt planter i sine nye hjem.