Hvordan å vokse en Cobra Lily

August 25

Cobra lily (Darlingtonia californica) er ikke en lilje, men en kjøttetende pitcher plante som vokser i sumper og myrer. Cobra liljer har en pose med buet lokk som ligner en åpen mugge, som er fylt med væske. Insekter er tiltrukket anlegget av søte nektar lukten. Når insekt faller i pitcher, det kan ikke komme ut og blir en matkilde for anlegget. Lated omsorg må tas å vokse en kjøttetende plante. Omsorg bør etterligne miljøforholdene der anlegget bor og trives i naturen.

Instruksjoner

•Plasser 2 inches av perlitt i bunnen av en 6 - 8 tommers diameter beholder. Legge til ca 1/2 tommers av sphagnum mosen på toppen av perlitt. Bland sammen like deler av perlitt, sand og torv mose. Legge til denne blandingen beholderen til innen 1 tomme fra beholderen kanten. Lage et hull i midten av mediet dyp og bred nok for røttene av cobra lily. Plasser røttene i hullet til foten av stammen og dekk med mediet.

•Plasser beholderen anlegget på et sted der den kan motta filtrert, ikke direkte sollys. Cobra anlegget mottar noen sollys i naturen, men mesteparten av dagen, plantene er skyggelagt av tre blader.

•Et anlegget med kaldt vann daglig å holde mediet våt for å etterligne myrlendte forutsetningene av sitt habitat. Regnvann vil fungere best; Du kan også bruke vann som har blitt satt ut i 24 timer så kjemikalier spre.

•Give anlegget minst ett insekt hver måned. Fluene er den enkleste å slippe inn pitcher med en pinsett. Ikke gjødsle planten. Insekter er den beste maten for kjøttetende anlegget fra våren til høsten. Om vinteren anlegget vil hvile og trenger ikke å bli matet. I løpet av våren, sommeren og høsten, kan du holde potted cobra lily utendørs skyggefull beliggenhet så anlegget kan ta sin egen insekter for mat.