Hvordan å vokse en Bonsai treet Taper

February 27

Hvordan å vokse en Bonsai treet Taper

Bonsai er en kinesiske begrepet oversatt for å bety "tre plantet i en grunne container." Nøkkelen til å vokse et velkonstruert bonsai treet taper er å begynne fra grunnen opp å lage en tredimensjonal design. Taper er formen på stammen som det vokser oppover, begynner bredt på basen og innsnevring mot toppen. Sterke grener ved foten av treet produserer en sterk taper. Økende en bonsai treet taper tar få materialer og en verden av tålmodighet og tid.

Instruksjoner

•Velg figuren du vil danne bonsai. Ulike figurene inneholder en rett oppreist bagasjerommet, med balansert kurver i bagasjerommet med en topp som lener seg ned mot fronten, en gjennomgripende koffert som buer direkte nedover på ene siden og en fri form som vokser oppover, rett eller buet.

• Utvikle en velformet bonsai bagasjerommet taper av ledninger eller forming, stammen i ønsket fasong. Vind kobbertråd rundt stammen å veilede stammen i retning valgt i trinn 1. Dette gjøres når treet er veldig ung. Som treet vokser, vikle kobbertråd rundt personlige grener til ledelse av deres vekst.

•Skjære tilbake bladene og avdelinger med beskjæringssakser å opprettholde ønsket fasong. Hvis din tree er en utendørs treet, bare beskjære i riktig sesongen for arten; ikke sviske bonsai i kalde vintermånedene når det er sovende. Innendørs bonsai kan beskjæres etter behov.

•Skjære tilbake røttene som du beskjære grener og blader. Røttene må reduseres samtidig kontrollere veksten av treet for å opprettholde balanse og symmetri. Både balanse og symmetri er viktig å opprettholde integriteten av bonsai taper og design.

Tips og advarsler

  • Omsorg for utendørs bonsaitrær i vinter måneder som de går sovende bruker beskytter avdekker, mulch eller flytte dem til et lukket område.
  • Beskjæring bonsai slik at den vokser i ønsket taper tar år og konstant engasjement.
  • Vann bonsai daglig under den voksende sesongen.
  • Mens du fortsetter å beskjære grener og røtter, må du flytte bonsai i en større pott bonsai. Repotting bonsai sikrer den opprettholder en sunn rotsystem.