Hvordan å vokse en blå potet Bush

February 15

Blå potet Bush har latinske navn Solanum rantonnetii, og er innfødt til Argentina, Paraguay. Selv om det har ordet potet i navnet, er anlegget ikke spiselig. Faktisk, det er medlem av søtvier familien og er giftig hvis konsumert av mennesker eller dyr. Blå potet Bush er en varm-sesongen plante som kan plasseres i bakken så snart temperaturen stige våren.

Instruksjoner

• Vent til utendørs temperaturen nå 60 grader Fahrenheit våren og velge et utendørs sted som har fullt sollys eksponering. Se etter jord som er mørk i fargen og moderat fuktig.

•Dig et hull i den valgte plasseringen som er det samme dybde og bredde som potten blå potet Bush er. Sett inn røttene i hullet og etterfylle det til er selv med toppen av bakken. Plante mer blå potet buskene på samme måte, avstand dem på 3 - til 6-fots avstand fra hverandre.

•Et jord før det er fuktig 6 - til 8-tommers dyp eller dybden av rotsystem for mindre busker. Etter planting, vent til toppen av jord føles tørr før du legger til mer vann.

•Apply en balansert flytende gjødsel til jord under blå potet Bush bruke beløpet som er angitt i gjødsel instruksjonene. Nytt gjødsel en gang per måned til bush dør tilbake i høst eller tidlig på vinteren.

•Se bladene av blå potet Bush for hull eller bevis for insekter skade, de vanligste som er Trips og bladlus. Hvis insekter eller skader oppdages, spray alle blader og stilk med en insecticidal såpe å kvele insekter.

Tips og advarsler

  • Plant ikke blå potet Bush planter i områder som er tilgjengelig for kjæledyr eller små barn.