Hvordan å vokse en Bird of Paradise innendørs

March 4

Bird-of-paradis er populære tropiske planter som produserer slående blomster på toppen av lange stilker. De kan bli dyrket innendørs eller utendørs, så lenge riktig varme klimaet opprettholdes. Vokser en bird-of-paradis innendørs kan være enkelt, og flere enkle trinn vil hjelpe anlegget blomstre i et hjem eller drivhus. Det kan ta en stund å få dette anlegget å blomstre, men med riktig pleie, bør den blomstrer til slutt.

Instruksjoner

Hvordan å vokse en Bird of Paradise innendørs

Finne et sted for anlegget. Ifølge National Gardening Association, kan bird-of-paradis dyrkes innendørs så lenge de ligger i en solrik og varm plassering. Kontroller at anlegget vil har masse plass til høye stilker som det blir større. Blomster kan vokse opp til 5 fot høy, så sørg for at det er plass til en stor plante i fremtiden.

•Et anlegget regelmessig. En bird-of-paradis plante bør være vannet når jorda er tørre.

•Fertilize fugl av paradis. Bruk en 1-1-1 forhold slow-release gjødsel regelmessig. National Gardening Association foreslår å bruke en liten mengde gjødsel til unge planter hver to uker om våren og sommeren og hver måned om høsten og vinteren. Eldre planter skal befruktes bare når bladene begynner å se bleke, ellers de vil vokse masse løv, men være mindre sannsynlig å blomstre.

•Rengjør bladene. Fjerne støv fra bladene av anlegget ved å tørke med en fuktig svamp.

•Groom anlegget. Bruker clippers, kuttet av gule eller døde løvverk regelmessig.

•Sett-potten anlegget. National Gardening Association anbefaler nytt potting bird-of-paradis med friske jord våren og deretter nytt potting dem i 12-tommers Potter når de er store nok (når røttene kjører ut av plass i potten eller når anlegget begynner å bli for tungt og balanse i en liten pott). Når anleggene er i 12-tommers Potter, de trenger ikke å være re-puttet hver vår, men et lag av nye jord skal brukes på gamle jord en gang i året.

•Hold vanning, gjødsling og grooming bird-of-paradis. Det bør fortsette å vokse er innendørs i mange år. Til slutt vil anlegget produsere lange stilker med vakre blomster.

Tips og advarsler

  • I et klima med dramatiske sesonger, kan bird-of-paradis holdes utenfor sommeren og flyttet innendørs for vinteren.
  • Vær tålmodig. Bird-of-paradis er vanligvis 5 år før sin første blomst.