Hvordan å vokse en Avocado treet innendørs: kan du spise frukt?

January 26

Hvordan å vokse en Avocado treet innendørs: kan du spise frukt?

Vokse flere avocado treet innendørs hvis du vil bære frukter, og være forberedt på å rulle sin containere utendørs fra våren til sensommeren. Grunnen til dette er todelt, trær vil få luftsirkulasjon og tilgang til pollinerende insekter. Kjøpe avocado spirene som er minst 2 fot høy hvis du vil se en avling i tre år. Økende avokado fra frø vil legge flere år å vente delikate, spiselige frukter for salater og dip.

Instruksjoner

•Fyll planting beholdere minst 2 fot i diameter og 2 fot dypt med høy kvalitet potting jord. Våt jord grundig og kontroller at drenering hull i bunnen av potten fungerer.

•Nestle seedlings i jorda slik at roten krone (hvor stammen kommer fra røttene) er 1/2 tommers over jord linjen. Kontroller at mindre røttene og sentrale rot er hengende rett ned, og dekket med jord. Tamp jorda lett ned rundt seedlings dem med fingrene slik fast kontakt med jord med røtter.

•Plasser beholdere i en solrik, varm rom. Tillate potted avokadoer å tørke ut litt mellom Pottejorden--de tolererer ikke "våte føtter." Være på utkikk etter gulfarging blader, et tegn på for mye vann.

•Gå potted avocado trær utendørs i slutten av våren. En solrik, LUN flekk på en patio, dekk eller i hagen er ideelle. Bruke en til å flytte store beholdere, siden de kan være ganske tungt. Når avokadoer blomst, bier og sommerfugler vil kryss-pollinate dem og frukt settes.

•Fertilize avokado to ganger i vekstsesongen, en gang i April og i juli. Bruk en 7-4-2 gjødsel med lagt sinksulfat, tungt i nitrogen og fosfor avokado trenger - tallene angir prosenter av nitrogen, fosfor og kalium i gjødsel. Følg instruksjonene på pakken for riktig proporsjoner for størrelsen og alderen av treet. Bringe trærne tilbake inne i September, før natten temperaturer er 50 grader F.

•Repot din avokado hver to til tre år som jord blir utmattet og trær vokser deres beholdere. Dette vil gi avokadoer en jevn strøm av næringsstoffer og holde røttene blir coiled og potbound.

Tips og advarsler

  • Husk at avokado ikke modne til de plukkes. Frukt kan bo på treet i lange perioder. Plukke dem når de når minimumsstørrelsen for variasjonen du plantet, og sette dem på en vinduskarm. Vil modnes i mindre enn en uke.
  • Haas avokado er vanligste utvalg plantet i USA Ifølge University of Illinois, kan det ta noen steder fra 5 til 15 måneder å vokse en stor nok til å høste frukt.