Hvordan å vokse en Argan treet

January 28

Argan er treet (Argania spinosa) kilden til argan olje, som brukes som en cooking olje og kosmetikkindustrien. Argan olje er rik på umettede fettsyrer og vitamin E. Treet er innfødt til sørlige Marokko, der den vokser i åpen skog til en høyde på mer enn 5 000 fot. Argan kan dyrkes fra frø og kan overleve temperaturer ned til-19 grader Fahrenheit.

Instruksjoner

•Grow argan fra frø plantet i 3-tommers plast potter. Plante frø 2 inches dypt i en fuktig jord blanding består av to deler leirjord, en del torv moss og en del humus. Spiring tar opp til en måned. Transplantasjon seedlings i 6-tommers Potter når de har produsert et par av blader og før deres trykk rot er skadet av potten. Plante seedlings i en blanding som inneholder tre deler jord til en del torv moss og en del humus.

•Plant argan seedlings utendørs i gratis-drenering jord og en solrik beliggenhet. Ta vare ikke for å skade sine delikate taproot når planting. Unngå veldig sandholdig jord jord og vannfylte bakken. Argan trær vokser i dårlig jordsmonn i sitt opprinnelige habitat, ifølge University of Arizona's Campus Arboretet nettsted, og er ikke kresen om jordkvalitet.

•Et din argan treet sommeren hvis sin jord er i fare for å tørke ut. Argan trær i naturen motta opptil 39 tommer med regn i året. Argan trær som ikke får nok vann vil gå inn dormancy og ikke produserer frukt. De ville tolerere vanning med brakkvann.