Hvordan å vokse en appelsin tre i Los Angeles

July 28

Hvordan å vokse en appelsin tre i Los Angeles

De fleste varianter av appelsintrær trives i USDA soner 9 til 11. Varme, solrike klimaet i Los Angeles, California, som er i sonen 10, er godt egnet til voksende disse tropiske frukttrær. Selvfølgelig trenger appelsiner mer enn bare varme været å overleve og produsere høy avkastning av frukt. Appelsintrær krever ganske spesielle grunnforhold og masse gjødsel gjennom året for å holde seg frisk. Med riktig utstyr og litt hardt arbeid, vil du nyte ferske appelsiner i årene som kommer.

Instruksjoner

•Prepare plante området. Velg et sted med godt drenering jorden og ansikter Sør. Området skal få minst 6 timer fullt sollys hver dag. Test jord i området med en jord pH testing kit. Appelsintrær foretrekker vanligvis pH-verdier mellom 5.5 og 6.5. Bruke svovel til å senke pH-nivået eller lime å heve den. Følg instruksjonene på emballasjen for bestemt beløp å bruke. En 6-tommers lag av kompost eller gjødsel fordelt på området, og blande det inn i topp 12 inches jord med en hage gaffel.

Kjøp en ung oransje treet fra din lokale planteskole eller hage senter. Se etter trær med sunn grønt løv, glatt bark og ganske fleksibel lemmer. Unngå trær med visne, misfargede lemmer og tørr, skjellete, sprø lemmer.

•Dig et hull som er så dypt som beholderen barnehage, men dobbelt så bred. Trykk sidene av barnehage beholderen med hendene eller en murskje å løsne jorden. Forstå treet ved foten av stammen, og løft den ut av beholderen. Rist løs meste av jord. Løse røttene og klippet alle ødelagt eller skadet seg. Gre noen røtter som brytes rundt roten ballen. Hvis du ikke kan untangle dem, skar dem med hage saks.

•Plasser treet i hullet og fordelt røttene på bunnen. Fyll hullet tilbake med jord. Arbeid langsomt og tamp jorda over røttene som du går. Pass på at du ikke komprimere jord fordi dette kan hindre vannet fra å komme til røttene. Bare tamp den ned nok til å kvitte seg med luftlommer.

•Et treet umiddelbart etter planting. Vann treet daglig for de første to til tre månedene etter planting. Når treet har etablert seg, vann det en gang i uken. Øke frekvensen til to ganger i uken i spesielt tørr vær.

•Feed oransje treet med gjødsel formulert for sitrustrær, 21-0-0 type, når du se ny vekst og hver tre-fire måneder etterpå. Følg instruksjonene på emballasjen for bestemt beløp å bruke.