Hvordan å vokse Echinacea Angustifolia fra frø

August 30

Hvordan å vokse Echinacea Angustifolia fra frø

Echinacea, også kalt coneflower, er dyrket for sine medisinske egenskaper. Vanligvis en lett å vokse urt når etablert, noen varianter av echinacea er utfordrende for å starte. Dette gjelder Echinacea angustifolia. Denne varianten, men trenger varierende temperatur under den kalde vinteren til å spire, men det er også en av de mer lønnsomme variantene å plante. Krever ekstra forsiktighet når etablert, vokser denne urten best i USDA anlegget hardførhet soner 3 til 10.

Instruksjoner

•Prepare av fjerner alle store rusk, som steiner og kjepper, og til det så det er flatt og røttene kan lett trenge bakken. Endre jord ved å legge til sand eller perlite å øke drenering egenskaper. Denne typen echinacea liker en alkalisk, grus jord.

•Scatter frø på jord og dekke dem lett med kompost eller sterilt potting jord. Spre frøene ut tidlig på vinteren, til å spire av våren.

•Thin planter slik at de 6 til 12 inches mellom hver plante. Gjøre tidlig på våren når echinacea har en eller to grønne blader.

•Et plantene sparsomt. De tolererer ikke våt jord. La jorda tørke før vanning. Hvis voksende sonen blir 20 inches av vann i året, må du ikke vann på alle, unntatt i tilfeller av ekstrem tørke.

•Weed hagetegningen regelmessig, selv daglig, det første året, som unge echinacea planter har en hard tid konkurrerer med ugress.

•Harvest hånd røttene av høsten etter den første frosten. Denne typen echinacea håndterer ikke potet harvesters eller andre maskiner godt, fordi røttene er mer øm.