Hvordan å vokse Dunaliella Tertiolecta

February 19

Hvordan å vokse Dunaliella Tertiolecta

Dunaliella tertiolecta er en form for marine alger som kan konverteres til organisk olje gjennom høye temperaturer. Voksende Dunaliella tertiolecta er ikke en spesielt komplisert prosess, men du vil ikke kunne finne komponentene må dyrke alger i den gjennomsnittlige husholdningen. Dunaliella tertiolecta overføring innebærer bruk av vitenskapelige verktøy og elementer som kan være vanskelig å få.

Instruksjoner

•Rengjør og sterilisere kolbe grundig bruke flytende sanitizer eller blekemiddel for å sikre ingen ondsinnede bakterier er i den. Følg produktet produsentens instruksjoner for riktig vann sanitizer forhold.

•Fyll opp kolbe en halv tre kvartaler med sjøvann. Mengden av sjøvann må vil være avhengig av størrelsen på din kolbe og mengden Dunaliella tertiolecta du prøver å vokse. Sørg for å ha en nøyaktig måling av sjøvann brukes.

•Legg Dunaliella tertiolecta kultur. Blandingen skal være 5% Dunaliella tertiolecta og 95% sjøvann. Hvor du er igjen avhenger av størrelsen på din kolbe.

•Legg en del fluor for hver fem deler Dunaliella tertiolecta lagt til blandingen. Fluor vil fungere som en næringsstoffet for algene, slik at de kan mate og multiplisere.

•Plugg åpningen av flasken med bomull og sted aluminiumsfolie med lufthull stakk inn over lokket.

•Plasser kolbe utendørs der den kan motta som mye sollys som mulig i opptil 20 dager. På mellom 15 og 20 dager, vil alger har multiplisert til maksimal befolkningen.