Hvordan å vokse dobbel Marigold frø

May 6

Hvordan å vokse dobbel Marigold frø

Marigold, en favoritt årlige hage blomst, har dusinvis av varianter, med mer blir introdusert hvert år. De fleste av de bedre kjente marigold artene har dobbel eller pongponger blomster; Det er bare én enkelt blomster arter. Men dyrke du alle marigold arter på samme måte. Fargerike ansiktene av disse lyse opp hager i sommervarmen når de fleste planter vil og brett. De elsker solen, men vil også blomst i semi lyssky steder. Lett startet fra frø sådd innendørs i mars eller April, synes disse blomstene å være en blomst sommeren hagen ikke kan gjøre uten.

Instruksjoner

•Fyll skuffer eller starter pakker med din valgte potting blanding. Plasser marigold frø til overflaten og dekk med 1/4 tomme potting mix.

•Hold frø jevnt fuktig før de spire i ca sju til 10 dager. Gjødsle med en 1/4-styrke løsning av balansert flytende gjødsel til planter har tre sett med ekte blader.

•Fertilize med halv-styrke flytende gjødsel til all fare for frost har passert. Transplant planter i en loamy hage jord på en mellomrom anbefalt på frø pakke. Anlegget mellomrom varierer med forskjellige varianter.

Tips og advarsler

  • Plant marigold frø direkte inn i hagen etter all fare for frost.
  • Marigolds er ofre for aster gule, en bakteriell sykdom med ingen kjent kur. Ødelegge alle berørte planter; ikke legg dem til kompost haug.