Hvordan å vokse din egen gresskar lapp haugen

November 4

Hvordan å vokse din egen gresskar lapp haugen

Gresskar er oransje eller hvit i fargen, vokser på viltvoksende vinstokker og krever en 90 - til 120-dagers vekstperioden. Plante frø eller stiklinger i hagen fra slutten av mai til tidlig i juni for høsting av oktober og i November. Med unntak av miniatyr gresskar er disse gourds for tung for trellises. La nok plass i hagen for vinrankene å bre mens gresskar nå modenhet. Plante oppdateringen i et solrikt sted.

Instruksjoner

•Prepare jord i hagen området. Slå ca 4 inches av kompost i jorden og legge gjødsel. Velg gjødsel med lave nitrogen innhold men høy i kalium og fosfor.

•Bruk en metall rake å trekke jord i hauger. Bygge opp hauger til 10 til 12 inches i høyde og minst 8 inches i diameter. Hauger bli avrundet på crown.

•Tillat en avstand på 4 til 5 fot mellom hver haugen. Opprette et gresskar lapp ved å utforme hauger i et rutenett dannes så gresskar vinranker kan vokse utover i hver retning.

Sette inn en langsom-drypp vanning systemet, arrangere emittere så hver haugen får vann. Gresskar krever treg, dypt vann i tidlig vekst perioder. Bruk et system som tillater soaking hver haugen 6 til 8 inches dyp ukentlig når planter utvikler løvverk.

•Plant gresskar frø i sidene av hver haugen like over midten. Sted tre frø i en klynge ca 1 tomme dypt inn i et midtveis punkt på en gravhaug. Gjenta dette trinnet, planting frø ca hver 3 til 5 inches rundt diameter av haugen. Gjenta for hver haugen.

•Et hauger av hånd, holde dem fuktige men ikke våt, til frøene spirer og seedlings har to til tre sett med blader. Tynn planter så hver haug har to til tre sterk frøplanter, med flere inches mellom hver frøplante.

•Bruk vanningssystem å holde hauger fuktig, vanning minst en gang i uken. Vanning kanskje behøves oftere i tørre eller ørken klima.

•Overvåk planter for squash bugs, agurk biller og vintreet borers samt bladlus og andre skadedyr. Godbit å utrydde skadedyr ved bruk av syntetiske eller organisk plantevernmidler. Se etter tegn på sykdom som pulveraktig mugg og vil sykdom. Behandle deretter.

•Decrease vanning gresskar begynner å modnes. Sjekk vinrankene for underskriver av uttørking som angir gresskar kan være klar til innhøsting. Teste gresskar ved skraping ytre huden med en fingernegl. Hvis den ytre skallet ikke klø eller neglen kan ikke trenge gjennom huden, er gresskar klar.

Tips og advarsler

  • Gir ettermiddag skygge i gresskar lappen i tørt, varmt klima, som temperaturer kan forsinke blomstring og fruiting.