Hvordan å vokse Crocus Sativus storstilt

January 19

Hvordan å vokse Crocus Sativus storstilt

Crocus sativus storstilt er blomsten som produserer dyre og ettertraktede krydder Safran. Crocus blomstene har scarlet stigma i sentrum av blomstring som er høstet og tørket for å produsere ettertraktede krydder. Crocus foretrekker kalde vintre og varme somre og blomstrer i høst. Vokse saffron i US Department of Agriculture soner 6 til 9. Pærene kan også dyrkes i potter i områder med mindre egnet klima. Dele pærene hvert tredje år for beste produksjon.

Instruksjoner

•Plant saffron pærene høsten når jord har varmet opp nok dem. Bruk en tiller bryter opp klumper og aerate jord til en dybde på 10 til 12 inches. Innlemme 3 til 5 inches av kompost samtidig. Dette vil legge næringsstoffer, øke tilth og å bevare fuktighet.

•Bruk en rake å gjøre et hevet sengen på minst 6 tommer. Det kan være noen lengde og bredde. Hevet sengen sikrer god drenering. Dette er viktig slik at pærene ikke råtne. Gjøre hull 6 inches hverandre som er 3 inches dyp.

•Sett pærene i hullene med spisse side opp til himmelen. Fyll ut hullene og komprimere jord. Vann dem ukentlig med mindre din sone får minst 1,5 tommer per uke. Hvis din sone får den nødvendige mengden vann du ikke trenger å gi supplerende vanning.

•Fertilize våren med god pære gjødsel etter hvor anbefalt av produsenten.

•Harvest stigma i midten av for sent høsten når blomstene er nesten brukt. Klippe dem ut nøye med saks. Bringe stigma inne en hjertelig rom og plassere dem på papirhåndklær for å tørke i tre til fem dager. Du kan også bruke dem friske.