Hvordan å vokse Cordyline rød følelse

May 6

Native til New Zealand, Cordyline Red følelsen (Cordyline australis "Red følelse") er også kjent som kål treet. Ligner noen yucca arter, bærer det dypt lilla, sverd-lignende blader og hvite blomster våren. Red følelse er fantastisk som en prøve planting og kan dyrkes i potter for de som som kan vokse det utendørs hele året. Cordyline rød følelsen er en lite vedlikehold plante og hardy i soner 8 til 11 på amerikanske avdeling av landbruk Hardiness sonen kart.

Instruksjoner

•Grow Cordyline rød sensasjon i full sol. Selv om det vil gjøre godt plantet i delvis skygge, vil ikke bladverket være så dypt farget.

•Et Cordyline rød følelsen når en måned under den voksende sesongen. Nyt jord til en dybde på 10 inches. I perioder med varmt vær, vann annenhver uke. Om vinteren, la jord til nesten tørke ut, og deretter vann til en dybde på 10 inches.

•Fertilize rød følelsen hver tredje uke om våren og sommeren med 10-10-10 formel. Les etiketten instruksjonene og bruk hastigheten foreslått for størrelsen og alderen av din Cordyline. Vann jord før gjødsling.

•Gi potted Red følelsen innendørs for vinteren i områder som opplever frost. Legge den i et område der den kan motta skarpt solskinn. Holde tilbake vann til jord nesten tørker, og deretter fukt de 3 inches jord.