Hvordan å vokse Cavendish banan planter i Nord-Carolina

March 20

Bananer er tropiske urteaktige trær. De vokser best i varme, fuktige forhold og krever mye sol, varme og fuktighet som mulig. Disse trærne vokse fra én corm eller pære, og gå gjennom en 15-måneds vekst, fruiting og deretter dø ned, begynne igjen en måned etter at de dør. California sjeldne frukt dyrkere, Inc. stater som bananer er bare hardfør til 53 grader Fahrenheit, krever 10 til 15 måneder av frostfritt voksende, og dør alltid i minusgrader. I North Carolina, hvor temperaturene regelmessig slippe 15 grader Fahrenheit og lavere, må gartnere vokse deres bananer i potter.

Instruksjoner

•Prepare 30 gallon potter med avrenningshull for bananer, så du kan holde dem ute om sommeren og flytte dem i før North Carolina frost. Fyll pottene tre fjerdedeler full med en kombinasjon av halv rask-drenering potting jord og halv organiske kompost. Bananer ernæring og drenering av organiske kompost og gjøre best med en svært sure foundation.

•Plant dverg Cavendish banan corms i hull tre ganger så lenge corms og pack jord rundt pære. Dverg Cavendish bananer er mindre, og blir mer håndterlig i en innendørs. Vann banan corm med minst 2 inches av vann.

•Feed banana anlegg med 6-2-12 gjødsel og sette den på en ukeplan 2 inches av vann. Sette potten utenfor om sommeren på et sted der den mottar full sol. Ta potten inne hvis temperaturen falle under 70 grader F for fortsatt vekst, og aldri la potten sitte ute gjennom frost datoen i ditt område. Frost datoer i North Carolina området fra slutten av September til begynnelsen av November.

Tips og advarsler

  • Se etter frukt på din bananplanten etter ti til 15 måneder av økende.
  • Cavendish kan bananer være "Lacatan", som vokser til 12 til 18 fot i høyden eller "Giant", som vokser til 10 til 16 fot. Dverg Cavendish bananer vokse til 4 til 7 fot i høyden, men produserer samme frukt.