Hvordan å vokse Canna Pretoria pærer

March 23

Hvordan å vokse Canna Pretoria pærer

Den populære, pulserende Canna Pretoria, introdusert fra India i 1963, vil sprite opp hagen plass. Disse store oransje blomster vil bringe fargen hele sommeren, og deres grønn og gul stripete bladverket er alt annet enn en bar. Disse blomstene vil vokse ganske høy - opp til 40 tommer, og så gjør vakre kantlinjer eller centerpieces i en sirkulær hage. Disse pærene er relativt lett å plante og trives i en rekke forhold.

Instruksjoner

• Vent å plante Canna Pretoria lyspærer inntil det er ingen mer fare for frost. Horn Canna gården anbefaler plante i klimasoner 7 til 10 (fra Virginia til Mexico) på et tidspunkt mellom midten av mars og midten av April; sonene 1-6 (Alaska til Tennessee) skal plantes innendørs rundt samme tid.

•Prepare din jord slik at det er fuktig, men godt drenert og noen ugress eller fjorårets gamle vekst. Bruk en liten murskje eller hagearbeid gaffel for dette. Plante i et område på verksted eller hagen hvor pærene har delvis til fullt sollys.

•Dig små hull med din sparkel i jord som er minst 1 fot fra hverandre og ca 4 inches dyp.

•Sett pærene i hull og klapp ned om lag 2 inches jord over hverandre.

•Plant en pære per pott hvis starter seg innenfor for kaldere klimasoner. Når pærene er i potten for rundt seks uker og det er ikke lenger fare for frost som kan skade den, fjerne den fra potten og plante den utenfor. Disse pærene må også tas i vintermånedene.

•Et pærene ofte. Soaking dem en gang i uken og dempe en gang er tilstrekkelig.