Hvordan å vokse Bulgar hvete

June 7

Hvordan å vokse Bulgar hvete

Bulgar hvete er laget av Forvelling, tørking og cracking hvete bær. Dette resulterer i et korn-produkt som krever bare soaking å forberede. Med en lys, nutty smaken, bulgar er en stift i mange etniske kjøkken, inkludert armenske og middelhavsorienterte retter, og er trolig best kjent som den viktigste ingrediensen i tabbouleh salat. Også kjent som bulgur eller bulgher, det kan gjøres fra flere forskjellige hvete varianter, men er ofte laget av harde røde hvete, ifølge Patricia Conant av epikuristen tabellen. Brød Info antyder at for å tillate solid root utvikling, du skal plante vanskelig røde hvete høsten minst seks til åtte uker før den første frosten.

Instruksjoner

•Clear et område i hagen din for planting. Fjerne ugress, greiner, steiner og rake rusk. Dyrke jorden ved å vri det med spade. Nivå slått jord og rake overflaten til glatt.

•Bruk spade å grave grøfter lang, smal linjeavstand 6 inches hverandre. Bruke 1 tomme i Organisk gjødsel eller kompost hvis jord er dårlig eller har tidligere blitt plantet. Grave samlet i jord å innlemme.

•Broadcast hvete frø i furer. Dryss 3 unser frø for hver 100 kvadrat fot av hagetegningen. I mindre hager, mål for ca ett frø per kvadrattomme av tomten. Dekk frøene av raking jord over dem. Dette hindrer fuglene og Red av å spise frøene.

•Et furer godt umiddelbart etter planting. Vann en gang i måneden deretter hvis jord synes å være for tørr. Hvete gjør godt i tørre forhold, og vanning er sjelden nødvendig. Noen klima trenger ingen vanning, spesielt hvis de får regn, mens andre trenger en sporadisk vanning. Vann foten av plantene. unngå å få vann på stilkene.

•Weed din hvete plot når ugress pop opp. Ugress konkurrere med hvete for fuktighet og næring og skape muligheter for sykdommer og skadedyr.

•Harvest din hvete når stilkene begynner å snu gull, men har fortsatt et snev av grønn igjen i stammer. En god test er å bite i en hvete bær. Hvis bær er vanskelig, men endringer i gummy tekstur da tygget, er den klar for innhøsting. Bruk ljåen for å klippe stilkene for lagring eller bulgar forberedelse.