Hvordan å vokse bukkehornkløver

January 1

Hvordan å vokse bukkehornkløver

Selv om bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum L.) er innfødt til Asia og Sør-Europa, er urt nå dyrket verden. Friske bukkehornkløver bladene brukes i supper, stuinger, salater og grønnsaksretter. Bakken frø brukes som et krydder i karri pulver og en rekke sauser og krydder blandinger. Bruk bukkehornkløver sparsomt, som smaken kan være bitter. Fenugreek er ikke vanskelig å vokse; plante det etter all fare for frost har gått og bakken har varmet, vanligvis i mai eller begynnelsen av juni.

Instruksjoner

•Prepare et planting område i fullt sollys. Dyrke jorden gjør en dybde på 6 til 8 inches med en hakke eller hage gaffel. Bukkehornkløver vil vokse i dårlig jordsmonn, som jord som drenerer godt.

•Plant frø 2 til 4 inches hverandre, og ca 1/2 tommers dyp.

•Et frøene umiddelbart, bruke en slange med en fin spray vedlegg. Holde bakken fuktig til frøene spirer i sju til 10 dager. Etter vanne plantene i tørre perioder. Mette jord, og at jorden tørke litt før vanning igjen.

•Harvest frø etter plantene slå tørt og gult. Dra hele planter og henge dem fra negler eller kroker i et varmt og tørt sted. Fjern frøene når pods er helt tørt.

Tips og advarsler

  • Fenugreek frø kan også bli plantet i en beholder. Bruk en beholder med drenering hull i bunnen. Beholderen fylles med kommersielle potting jord og plante frø ca 1/2 tommers dyp. Vann anlegget når jord føles tørre.
  • For å holde en konstant avling av grønne bukkehornkløver for bruk i salater og supper, plante noen Bukkehornkløver frø hver tredje uke hele sommeren.