Hvordan å vokse Bromeliads utenfor

April 4

Hvordan å vokse Bromeliads utenfor

Bromeliads er en sammensatt gruppe av mer enn 3000 arter. De tilhører Bromeliaceae familie. Den mest kjente bromeliad er ananas, men andre bromeliads omfatter spansk mose, "air" og tropiske planter som ligner yuccas, Aloe eller gress. Alle bromeliads har bladene ordnet i en spiral mønster, også kjent som en rosett. Fordi de tropiske planter, flytte bromeliads innendørs i områder hvor temperaturene slippe under frysepunktet.

Instruksjoner

•Plant bakkenett bromeliads, som root i jord, i en løs, organisk jord blanding i en pott. Plass epifyttiske bromeliads, som ikke krever jord, i en pott med furu bark. Furu bark gir lufting og støtte. Mindre epifyttiske bromeliads, som tillandsias, også kjent som luft anlegg, kan plasseres på drivved eller cork. Vise disse eksterne våren og sommermånedene etter faren for frost passerer.

•Sett bromeliad på et sted der luften sirkulerer rundt den. Disse plantene krever god luftsirkulasjon trives. Gode steder inkludere nettsteder fra vegger eller andre strukturer, et sted på midten av et bord ute eller i en gryte henger på en forhøyet kroken.

Finne rett lys nivå for din bromeliad, som forskjellige typer foretrekker forskjellige sollys nivåer. Dette gjøres best ved prøving og feiling. Hvis bladverket scorches, Flytt anlegget til et sted med mindre sollys. Hvis bladverket stopper produserer lys farge, kan du flytte den til et område mer sollys.

•Et bromeliads bare når jorden er tørr. La jorda tørke mellom Pottejorden. De fleste bromeliads krever ikke gjødsel. Det reduserer sine sterke farger. Unntak er tillandsias og cryptanthus. Gjødsle slike med flytende 20/20/20 gjødsel blandet på halv anbefalte styrke. Spritz dem en eller to ganger en sesong med gjødsel.

•Ikke Fjern unge planter, også kjent som pups, som etter bromeliad blomster. Den opprinnelige bromeliad dør og er erstattet av sin pups. La pups i potten før røtter er synlige ved foten og de nå omtrent halvparten av størrelsen av opprinnelige anlegget. Deretter fjerne og repot valpene. Fjerne blomsten stilkene som visner fra mor anlegget.

Tips og advarsler

  • Bromeliads gjør utmerket hengende planter. Opptil tre planter kan plasseres i en hengende container, henger på stolper eller kroker.
  • Et annet alternativ er å plassere en potteplante bromeliad i bakken. Grav et hull og plassere en tom gallon størrelse plast barnehage beholder i den. Sett bromeliad i en 8-tommers plast potten og sette den inn i beholderen barnehage. Omgi det med små furu bark stykker. Spre furu barken rundt overflaten gir utseendet på bromeliad er økende i bakken.
  • De fleste bromeliads er hardfør bare i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 og 11. Disse geografiske soner har årlige minimum gjennomsnittstemperatur ikke lavere enn 30 til 35 grader Fahrenheit. I USA inkluderer dette bare statene Florida og Hawaii. I andre stater, flytte bromeliads innendørs for høst og vinter månedene. Da flyttet inne, dis det med vann to ganger i uken for tilstrekkelig fuktighet.