Hvordan å vokse brokkoli Di Cicco

May 10

Hvordan å vokse brokkoli Di Cicco

Brokkoli di Ciccio er en gammel stil brokkoli fra Italia. Det er en løs-type brokkoli som danner små hoder. Det ligner på utseendet til en brokkoli rabe, bortsett fra at den har små buketter. Vegetabilske tilbyr gode smaken og fargen, og alle delene fra buketter stengler og blader er spiselig. Brokkoli trives i full sol, men trenger moderate temperaturer. Plante en vår eller høst avling er mulig, men anlegget bolter eller går til frø i sommerens varme temperaturer. Di Ciccio er generelt plantet av frø eller starter i fuktig, godt drenering jord. Mange skadedyr også finne anlegget deilig, så beskyttelse med en rad cover anbefales å redusere virkningene.

Instruksjoner

•Prepare en plante seng i et solrikt sted. Dyrke jorden så snart det er gjennomførbar. Arbeide i 5 inches av kompost for å legge til økologisk næringsstoffer til sengen. Legge 2 til 3 inches av sand øker drenering.

•Rake sengen glatt og fjerne alle ugress, steiner eller andre hindringer. Frø brokkoli i slutten av våren. Plante frø 1/4 til 1/2 tommer dyp. Så frø germinate innen en uke i jord temperaturer på minst 70 grader Fahrenheit. Den tar lengere i kjøligere jord.

•Et sparsomt til frø germinate. Deretter holde jorda jevnt fuktig, men ikke våt til minst 6 inches. Tynn seedlings 18-24 inches hverandre.

•Spreading rad dekke over seedlings beskytter dem fra flygende insekter som kan alvorlig skade bladene og anlegg vigør. Klipp et stykke stoff store nok til å gå lett over plantene og innsatsen det på kantene. Knytte det til innsatsen med hyssing. Plass innsatsen hver 3 eller 4 fot fra hverandre og i endene.

•Løft opp raden dekker og bruke organiske mulch Når frøplante er 6 til 8 inches høy. Dette holder fuktighet i jorda, hindrer ugress og leaches gradvis næringsstoffer i jorden. Spre 3 inches rundt foten av planter, forlater 1/2 tommers på stammen avdekket for å hindre råtner.

•Harvest brokkoli ved å kutte av hoder og stammer. Kutt til bare over en ny bump eller floret der en stilk former. Dette holder brokkoli produsere lenger. Reseed sengen annenhver uke for en konstant tilførsel av vegetabilske.