Hvordan å vokse Boysenberries i sonen 9

January 1

Boysenberries er en hybrid kombinasjon av både bjørnebær og bringebær. Når fullmoden har en litt lysere farge enn bjørnebær og en mer besk smak. Bær vokser på busker som overlever i alle regioner i USA som har minimum vintertemperaturer over 0 grader Fahrenheit. I sone 9 har de en utvidet vekstsesong som varer godt i høst. Sone 9 inkluderer midten av Florida, sørspissen av Texas og de fleste deler av California.

Instruksjoner

• Vent til slutten av oktober eller tidlig i November og finne en plante plassering i fullt sollys delvis skygge. Velg et sted i nærheten av en vegg, gjerde eller espalier som beskytter området fra sterk vind og støtter.

•Spread et 2-tommers lag av gjødsel eller kompost på ønsket planting området og presse en hage tiller over arealet å blande det inn i jorda 5 - eller 6-tommers dyp.

•Dig et hull som er samme bredde og dybde som roten ballen av boysenberry anlegget. Fjern boysenberry anlegget fra anlegget potten og røttene inn i hullet. Fylle hullet med jord og klappe den ned fast med hendene.

•Et jord under boysenberry anlegget også til den er helt fuktig. Etter planting, vann ca en gang per uke til bush utvikler frukt og deretter holde jorda fuktig hele tiden.

•Sett øyekroker til veggen eller gjerde bak boysenberry bush 3 fot over bakken og 6 fot fra hverandre. Tie en wire til løkken i hver krok, gjør ledningen stram. Gjenta for å installere to ekstra ledninger over første ledningen, avstand hver 3 fot over forrige.

•Lay en fugl netto på boysenberry bush små frukter starter å utvikle. Nettet bør helt dekker bush og berører bakken på alle sider.

Tips og advarsler

  • Bruke et nytt 2-tommers lag av kompost eller gjødsel under boysenberry anlegget hvert år i januar.