Hvordan å vokse bonsaitrær fra frø

September 13

Hvordan å vokse bonsaitrær fra frø

Nå kan du vokse din egen starter med bonsai frø bonsaitrær er en vakker tillegg til eventuelle hjemme eller hagen innredning. Dette kan være en veldig unik opplevelse fordi du får se den eldre rett før dine egne øyne, og du kan også utforme det du vil!

Instruksjoner

Hvordan å vokse bonsaitrær fra frø

•Samler opp eldre bonsai frø. Hvis du samler frø fra en frukt tre, vil du måtte plante dem umiddelbart. Hvis ikke, kan du lagre dem i et mørkt og tørt område med en fin luftstrøm. Hvis du plante frø en gang, husk å bruke en miljøvennlig plastpose også.

•Refrigerate frø før planting. Du må ha din bonsai frø i kjøleskapet for en uke før du plante dem. Suge dem i vann natten før du plante dem. De som er den ripest vil synke til bunns. Disse er de du må bruke når planting bonsai frø.

•Velg en beholder å plante din bonsai-treet i. Dette kan være kinkig fordi hvis du velger en mindre beholder, må du re potten det ganske ofte som det vokser. Line beholderen med plast og har en måte for vannet renne fra beholderen. Røtter som sitter i vann lenge vil råtne forlater deg med en død treet og du må gjenta hele prosessen igjen!

•Legg et lag av sand til din beholder først da dekke sanden med rik potting jord. Du velger en potting jord som er rik på næringsstoffer og godt balansert. Dette vil sikre din bonsai tree røtter vokser sunt.

•Dig små hull i jorda bruker fingeren vil plassere frø inn i hullene. Når du har plassert frøene i jord kan du legge et lag av jord på frø.

•Plasser din beholdere i et tørt og mørkt område med en fint luften flyte som før. Pass på at du dekker beholderen med en lys netto materiale eller selv en bomull ark bare for å holde støv unna. Bruke en spray vannflaske, kan du dis toppen av frø med nok vann til å dempe jord. Etter en måned eller så de vil begynne å spire og dette er når du kan flytte dem til sollys og befruktes også.

Tips og advarsler

  • Pass frøene er fullstendig dekket ellers vil de ikke vokser på trær!
  • Denne artikkelen er ikke garantert å fungere for alle, bruk på eget ansvar!