Hvordan å vokse Blueberry busker i Michigan

August 18

Hvordan å vokse Blueberry busker i Michigan

Staten Michigan rangerer høyt i kommersielle blåbær produksjonen på grunn av klima og jordsmonn forhold i staten. Hager lykke blåbær av samme grunn. Blåbær vokser best i en hage som gir fullt sollys og et godt drenering jord. Ta forholdsregler for å opprettholde jord på et surt pH best resultater med bær produksjon. En familie på fire vil produsere masse blåbær fra to til fire busker.

Instruksjoner

•Prepare en plante område for blueberry buskene ved å teste jord pH for å bekrefte det er 4.8 til 5.2. Arbeid bakken rock svovel i jorden til en dybde på 6 til 8 inches med en rotor-ror og la jord hvile i to uker. Følg pakken instruksjoner for programmet priser basert på gjeldende pH og jord.

•Dig planting hull som er litt større og samme dybde som blåbær roten ballen. Bland organiske kompost i fjernet jorden å øke næringsinnhold og vann drenering egenskaper av jorden rundt røttene. Angi blåbær bush i hullet og pakke endret jord rundt roten ballen til å begrense luftlommer.

•Et blåbær bush sjenerøst umiddelbart etter planting. Gir 1 til 2 inches av ekstra vann hver uke i løpet av våren og sommeren måneder når nedbøren ikke er tilstrekkelig. Gjør ikke over vann jord eller opprette stående vann som dette fremmer rot råtne i grunne rotsystem.

•Fertilize bush hver våren med 5-10-10 gjødsel etter planting blåbær. Test jord pH i våren å bekrefte det er under 5.2. Bruke ammonium sulfate gjødsel i henhold til pakken instruksjoner å senke pH-verdien hvis det er over 5.2.

•Apply en 3-tommers lag sagmugg eller bark mulch rundt blåbær buskene. Oppdater mulch laget hver våren for å opprettholde en 3-tommers lag. Dette vil redusere ugress vekst og bistå med jord fuktighet oppbevaring under tørr sommer måneder.

•Hang fugl netting over buskene når det første settet med blomst blomstrer synes å hindre blomster og bær fugler. Konstruere en liten avstand ledning gjerde for å hindre kaniner og Red fra skade planter eller Hi under seg.

Tips og advarsler

  • Øke frukt produksjon og anlegget vekst ved å fjerne alle blomstrer under de første to voksende sesongene.
  • Høste bær når farge er jevn og de lett trekke av bush grenene. Plass bær i et miljø med en temperatur på 35 grader F umiddelbart etter høsting.
  • Blueberry varianter som vokser i Michigan er Bluecrop, Bluejay, Rubel, Duke, Elliot og Jersey.