Hvordan å vokse blomster mødre

May 3

Krysantemum er sen-blomstrende, duftende blomster. Vokser best i USDA hardførhet soner 5 til 9, mødre blomst i en rekke pastellfarger. Selv om størrelsen og fargen varierer fra sorten å sorten, alle mødre blomstrer i slutten av sommeren og høsten før den første frosten kommer. Med det lated bekymre, vil din mødre gi hagen din med en siste eksplosjon av farger før vinteren kommer.

Instruksjoner

•Plant din mødre i vår eller høst. Hvis du plante våren, vil de imidlertid være mer sannsynlig å overvintre. Hvis planting høsten, plante minst seks uker før den første frosten i ditt område.

•Plant din mødre på et sted som mottar full sollys, selv om de kan tåle delvis sol. Plante i et sted som er langt fra noen lyskilde om natten, som gaten lamper, fordi dette vil stunt blomst vekst.

•Plant på et sted med moderat fuktig, men godt drenert jord. Innlemme 2 til 4 inches av organisk materiale, som torv mose eller kompost, i jord før planting. Mødre er noe tørke-tolerant, holde dem fuktig hele sommeren.

•Pinch tips veksten av våren-plantet mødre for bedre blomster. Kutte ned toppen 1/2 til 1 tomme av ny vekst hver måned til slutten juli eller August forberede robust blomster. Ikke sviske dem tilbake i høst å hjelpe planter overvintre.

•Ikke gjødsle ikke mødre etter juli. Bruk en vannløselig gjødsel, følge instruksjonene på produktet, en gang per måned inntil da.

•Dekk mødre med 4-6 inches av halm, barnåler eller andre mulching materiale i slutten av November til begynnelsen av desember å hjelpe dem overvintrer.