Hvordan å vokse blomster fra frø benytter en bærbar drivhus

December 8

Hvordan å vokse blomster fra frø benytter en bærbar drivhus

Bærbar drivhusene er en velsignelse for gartnere fordi deres enkle design tillater en rask oppsett, og deres lett strukturer bryte ned enkelt aktivere flytte når årstidene endring. Varm og fuktig miljø gir de gjør det mulig å få en hoppe på våren planting av spirende frø i året. De fleste kommersielle selskaper gjør bærbare drivhus med lette metall eller PVC rammer og en klar vinyl dekke, men mange hjem gartnere lage egne bruker resirkulert glass ruter eller plast ark. Enten du har kjøpt en bærbar drivhus, eller vil opprette din egen, holde inne sinn det varmen, lys, fuktighet og sirkulasjon er faktorer som påvirker frø spiring.

Instruksjoner

•Fyll hver celle i planting skuffen med organisk potting blanding. Dempe potting mix med sprayflaske. Plante frø i hver skuff cellene i henhold til instruksjonene på blomst frøet pakken.

•Determine den beste plasseringen for drivhuset. I vintermånedene er et område som mottar full sol mesteparten av dagen vanligvis best. Sør- og sør-østlig mot plasseringer vanligvis gi den beste belysningen. Varme sommermånedene, vil et sted som mottar moderat filtrert lys redusere sjansene for bakervarer seedlings. Sjekk frøet pakkene for spesifikk informasjon om belysning behov personlige planter. Planter som ikke har lignende belysning behov gjøre bedre i egen veksthus.

•Regulate fuktighet inne i drivhuset. Mens de fleste frø lett spire i varme, fuktige forhold, for mye av en god ting resulterer i problemer med mold, sopp og mugg, som vil drepe seedlings og motvirke blomstrende. Selv om det bør være en lett film av fuktighet på innsiden vegger av drivhuset, bør det ikke være så mye kondens at det bassenger opp på gulvet i drivhuset. Plassere drivhuset på jord som drenerer fritt er best, men langs gulvet i drivhuset med grus, eller plassere planting skuffer på murstein å ros seg av bakken hjelper også. Plass planting skuffene inne drivhuset. Plass dem på hyllene, hvis bruker et kommersielt produsert drivhus; ellers øke skuffene av bakken med murstein.

Sørg for at frisk luftsirkulasjon inne i drivhuset. Uten riktig luftsirkulasjon, frø vil råtne i stedet for spirende, og blomster blir sårbar for skadedyr. De fleste kommersielle bærbare veksthus har ventilasjon flaps øverst på taket eller vents nær bunnen slik at luft kan strømme gjennom. Dette bidrar til å redusere temperaturen ved behov, mens også hemme veksten av sopp og mugg. Frø vil ikke vokse i en helt lukket i miljøet. Blomstrende planter som krever insekter for overføringen må åpninger for tilgang. Blomstrende planter som har lav luftfuktighet behov nytte å ha permanent åpnet flaps, mens planter som blomstre under høy luftfuktighet krever bare en time eller to av ventilasjon døgnet.

•Et din planter grundig, men la dem renne godt. For mindre drivhus er en sprayflaske nok til å gi nok fuktighet mellom Pottejorden. For større veksthus, en mister vedlegg på en hageslange fungerer bra. Målet for et fuktig miljø, snarere enn en myr.

Tips og advarsler

  • Flytte drivhuset årstidene og blomstrende planter du velger å vokse. Konsultere en profesjonell på ditt hjem og hage senter for råd om hvordan å vokse bestemte planter i et drivhus miljø.
  • Bruk en liten sirkulerende fan for å flytte luft rundt når temperaturene er svært varm eller kald. Plasser viften på murstein eller på en hylle over bakken og slå innstillingen til oscillerende.
  • Sopp, mold og mugg er vanskelig å utrydde når etablert. Sjekk drivhuset daglig og justere betingelsene for å hindre dem i å få fotfeste.