Hvordan å vokse blomster fra en Gardenia Bush

September 11

Hvordan å vokse blomster fra en Gardenia Bush

Gardenias er en nydelig og duftende blomst som du kan vokse som en busk i sørlige hager eller som en potteplante i nordlige hjem. Det er to varianter av evergreen busk, standard og dverg. Det standard utvalget har en moden høyden og bredden på ca 3 fot. Dverg ulike vokser bare 1 fot høy, men fortsatt 3 fot bred. Gardenia blomstene er hvite med en hyggelig intens aroma. De trives og produsere masse blomster når du møte deres krav til jord, gjødsel, sollys, vann, temperatur og luftfuktighet.

Instruksjoner

•Prepare av å legge til et lag blad mulch øke surhet. Buskene vil bare produsere blomster når jorda har en pH under 6.5.

Sørg for at luftfuktigheten på mellom 50 og 60 prosent eller busken vil miste sine blader og ikke gi blomster. Øke luftfuktigheten utenfor ved å plassere din gardenias nær en fontene eller bakgården foss. Bruk en luftfukter for å øke fuktighet inne i ditt hjem.

•Lavere nighttime temperaturen til mellom 60 og 70 grader Fahrenheit i rom der gardenias ligger. Varme dager og kalde netter oppmuntre blomster.

•Et plantene ofte slik at jorda er fuktig, men ikke gjennomvåt. Buskene trenger god drenering. Ikke la jorda tørke ut, da dette vil føre til blader og blomster å slippe. Hvis du ser bladene begynner å gulne, men er da du muligens overwatering planter.

•Fertilize hver måned i blomstring perioden med en gardenia-spesifikke plante mat. Noen arter av gardenias vil blomst fra April til November, mens andre produserer vakre blomstrer hele året.

Tips og advarsler

  • Velg en solrike plassering for gardenia busker som vil bli plantet utenfor. De trenger rikelig sollys å produsere blomster, men også noen beskyttelse mot det het ettermiddagste sol. Gardenias gjøre best når dagtid temperaturen er mellom 75 og 80 grader Fahrenheit. Plass innendørs potteplanter i et solfylt vindu som helst vender mot syd.