Hvordan å vokse blavinge riddersporer

July 31

Blavinge riddersporer er den minste rekke riddersporer, står på 14 inches høy. Fabrikken produserer liten, delikat blomster i en mørk blå farge. Anlegget er en felles ramme fabrikk i landskapsarbeid. Blavinge riddersporer trives i kaldt hardførhet soner 4 til 8, men det må mulching i kaldere soner å beskytte røttene. Det tiltrekker hummingbirds og sommerfugler.

Instruksjoner

•Velg en plante nettsted som får full sol, som er minst seks timer. Gjør området utvalget tidlig om våren så du plante riddersporer i tid for dem å blomstre i sommer.

•Dig et hull i planting området som er samme dybde og to ganger bredden av anlegget potten. Fjerne at blavinge Ridderspore fra sin pott og løsne potting jord med fingrene. Lavere anlegget i hullet og fast jord rundt foten av anlegget. Space plantene 14 inches hverandre.

•Et Ridderspore til jord bosetter. Fortsette vanning anlegget når jord føles tørre.

•Apply en balansert, all-round gjødsel til jord rundt riddersporer, etter anvisningen på pakken. Bruke gjødsel på planting tidlig om våren, og igjen i midten av sommeren.

•Apply et 1 - til 2-tommers lag organisk mulch rundt foten av plantene hvis du bor i kalde hardførhet soner 4 eller 5. Mulch vil holde jorda varme under kaldere tidlig om våren.

•Bruk skarpe hagearbeid hagesaks fjerne blomsten stilker som de begynner å visne senere i sesongen. Tillate en fjerdedel av blomsten stilker skal gå til frø så anlegget kan bevare energi for neste sesong.