Hvordan å vokse blåklokker

July 16

Blåklokker. Kjent som Hyacinthoides eller Virginia blåklokker, er disse blomstene stor for naturalisere under løvtrær eller masse plantings i gården. Blomstrende i USDA soner 2 til 8, Bluebell har en masse lange blader fra som vokser høye stammer omfattende høyde fra 1 til 2 fot-med klokkeformet blomster som blomstrer tidlig til midten av våren. Som delikat som disse blomstene ser, er de ikke vanskelig å vokse

Instruksjoner

Hvordan å vokse blåklokker

•Velg området å plante bluebell pærene. De trives best i delvis skygge eller dappled sollys; Hvis de må få lys, kan de best med litt morgensol og ettermiddag skygge. Disse blomstene kan plantes under løvtrær eller kantlinjer, men ikke bra når overfylt av andre blomster. SOW kompost eller organisk materiale i jord å holde på fuktigheten.

•Plant bluebell pærene på sensommeren eller tidlig høst. Grave et hull 2 inches dyp. Sett løk i en masse i hullet, med den flate siden ned og spisse ende opp, avstand ikke mer enn 3 inches hverandre. Hvis du plante hvit blåklokker, håndtere nøye. pære er sprø og kan lett skades. Forsiktig spre jord over pærene, forsiktig tamping den ned. Vann for å avgjøre jord rundt røttene. Vann moderat i løpet av høsten og vinteren, spesielt hvis plantet i varmere temperaturer.

•Et blåklokker moderat når blomsten blomstrer. Den blomstrende sesongen av en bluebell er vanligvis fra April til mai. De lide hvis det er en plutselig hetebølge våren.

•Fjern falmet blomstrer. La stilkene hvis du vil at plantene å reseed seg. Holde jorda fuktig før bladverket dør ned og dem fjerne den på bakken leve. Pærene gjør best når alene, men hvis de få overcrowed, de kan løftes og delt på sensommeren. Imidlertid plante umiddelbart for å unngå uttørking pærene.

Tips og advarsler

  • Blåklokker har ingen bestemt pest eller sykdom problemer.