Hvordan å vokse Black valnøtter fra frø

August 4

Hvis du har en svart valnøttreet vokser i hagen din eller kjenner noen som gjør, kan du enkelt starte en frøplante fra en mutter. Black valnøtter er store trær som kan nå en høyde på 70 til 90 fot og har vært kjent for å leve så lenge 200 år. De vokser naturlig i sentrale og østlige regioner i USA. Hvis du leter etter en ganske skygge treet med lyse gule løv, kan du prøve å vokse en treet fra en valnøtt. Med litt forberedelse, bør mutter snart spire.

Instruksjoner

•Samler opp black valnøtter så snart de har falt fra treet. Nøtter vanligvis modnes og falle fra treet fra September til November. Jo ferskere valnøtt, jo bedre sjanse har du det spirende.

•Fyll en bøtte full av vann og miste din black valnøtter i den suge. Tillate nøtter suge dagene å bløtgjøre opp ytre skall, som du må fjerne før planting.

•Bruk hansker og en skjorte du ikke tankene å få farget, og fjern forsiktig ytre skall av black valnøtter.

•Rinse black valnøtter av med vann. Plass nøtter i bøtte med vann. Noen vil flyte, mens noen vil synke til bunns. Plante bare valnøtter som synke å bunnen, som disse har mer kjøtt inne og derfor har en bedre sjanse for spirende.

•Chill nøtter før planting. Du kan gjøre dette innendørs eller utendørs. Chill nøtter innendørs, plassere brukbare valnøtt frø i en plastpose og kjøleskap i 90 å 120 dager. For å chill innendørs, grave en grøft i bakken med en fot dyp. Plasser nøtter i grøften og dekke dem med sand. Tillate nøtter til å forbli det gjennom høst og vinter. Grave valnøtter opp etter første våren Tin.

•Clear webområdet planting av ugress eller gress.

•Plant hver valnøtt frø i en dybde av en tomme. Din frøplante skal dukke opp fra bakken, i ca fem uker. Du kan også velge å starte anlegget innendørs, da du vil plante din valnøtt frø i en beholder med potting jord. Vent til frøplante er omtrent ett år gammel og stammen er omtrent 1/4-tommers til 3/8-tommers diameter og plante mutteren i bakken.

Tips og advarsler

  • Hold container eller plante området fuktig, men ikke oversvømmet.